A nemzetikeresztény kurzus úgynevezett politikusai, az úgynevezett kormánypárt szintén úgynevezett újságírói, más közszereplői, egymással bármikor fölcserélhető papagájai nagy, szent várakozásukban egy-egy lélegzetvételnyi szünetre abba-abbahagyják a folyamatos sorosozást – de ahogy olyankor hallgatnak, néznek, azzal is tovább hazudnak…

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Megbűnhödnek mindannyian. Csúnyán végzik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
,,...csak az önkény hangja hallatszik."
De nem mindörökké!
Még egy olyan húzás, mint a jobbik esetében, már nem vezet jóra.
Nessy
Ha Jézus ismét földre szállna, és Magyarországon tenné, nem sikerülne neki, mert a Szent Családot, mint migránst, be sem engednék a határon, hacsak József nem venne kötvényt a családnak!
Tudom, ez gorombán hangzik, de ez a tény!
tudode
Igazsága van a cikknek abban, hogy ILYEN ADVENT még nem volt ebben az országban, még a II. világháború után sem. Akkor, amikor épült, szépült az ország, és az ÉLETBEN MARADOTTAK részt vettek a romeltakarításban, épültek a mai is lakható lakótelepek, az életben maradottak megosztották egymással azt a keveset, amijük volt, sőt még az állam sem hagyta magukra, "nem a migránsokat", a menekülteket

---- 70 évvel ez előtt Fejér megyében "épült egy falu", a rendszerváltás reménységének megyéjében a GÖRÖG "MENEKÜLTEK" számára, amelyről NEM SZÓLT A FÁMA, nem kukorékoltak róla, tették a dolgukat az ORSZÁG ÚJJÁÉPÍTÉSE KÖZBEN. Tudja-e ez a Sorosozó bagázs, hogy a vezér megyéjében EGYÜTT ÉL azokkal a menekültekkel, akiknek külön falú épült "IGAZI ÖSSZEFOGÁSSAL", nem olyan NER félével!!!
.
Íme:
.
----- Beloiannisz: Az igazi görög falu Magyarországon
sarti-info.hu/hirarchivum/beloiannisz-gorog-falu-magyarorszagon.php
.
----- Magyarország épített egy falut a menekülteknek
www.youtube.com/watch?time_continue=137&v=fI0N8IPcYL4
.
Ez volt, és ami van MENEKÜLTÜLDÖZÉS, rájátszva az állampolgárok legrosszabb tulajdonságára, KIZÁRÓLAG, "bármi áron", VOKSSZERZÉS CÉLJÁBÓL!!!
.
Szégyenletes, PÉNZ, ÉS HATALOMÉHES bagázs!!!
tudode
@tudode: .
A cikk tüzetes olvasása közben tudtam meg, hogy van még egy görög falu a magyar tenger partján
.
sarti-info.hu/hirarchivum/magyar-gorog-falu-magyar-tengerparton.php
.
Csoda, hogy PÁRTUNK, ÉS KORMÁNYUNK nem toloncolta őket ki!!!
És mégis lehet együtt élni ugyanúgy, mint az átlagemberek a más bőrszínűekkel, más vallásúakkal azzal a megjegyzéssel, hogy az ecte magyarok között is VANNAK ZSIVÁNYOBBAK A ZSIVÁNYOKNÁL, még a politikusok között "is"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.