Solymár 6-os választókerületében, 58 százalékos részvétel mellett a Fidesz jelöltje, Dalos Attila 225 szavazat ellenében győzött a függetlenként induló Kárpáti Zsuzsannával szemben, aki 169 voksot kapott. Ma tartották Solymár 6-os választókerületében az időközi önkormányzati választást, mivel az országgyűlési képviselővé vált KDNP-s Gaal Gergely lemondott az önkormányzati képviselői mandátumáról. Kárpáti Zsuzsanna független jelölt mögé állt be a DK, az Együtt, az LMP, az MSZP és a Párbeszéd. Majd a helyi Momentumos Szemző Áron a Facebookon közölte „teljes mellszélességgel beállok Kárpáti Zsuzsanna független jelölt mögé". Azt is írta, hogy az aktivistáik a héten már segítettek plakátjai kiragasztásában is. Később a Magyar Liberális Párt is tudatta, Kárpáti Zsuzsannát támogatják.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Solymár nem mérvadó!
Ott olyan sötét Fideszesek (is) laknak többségében, akik ha valami rosszat tapasztalnak, akkor egy halk kritika után a mondat végére még odateszik, hogy "De azért szeretem a Fideszt, a kormányt".
Sötét svábok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Solymár nem mérvadó!
Ott olyan sötét Fideszesek (is) laknak többségében, akik ha valami rosszat tapasztalnak, akkor egy halk kritika után a mondat végére még odateszik, hogy "De azért szeretem a Fideszt, a kormányt".
Sötét svábok!
Levendula
Mert megérdemlik...
Vagy... mert... esetleg... nem volt valami szabályos???
Katalina62
Úgy látszik az agymosás ellen még az összefogás is kevés! Az istenadta népnek úgy látszik elég a fórumokon, meg a facebookon bühöngeni, átkozódni!
Béla333
Talán még nem késő azon elgondolkozni, hogy az ellenzéki oldalon kell-e egymást mocskolni, vagy (figyelem! Nem összefogni!), egy hiteles csapatot kellene felépíteni és támogatni!?
Mondtam már: az LMP lehet az, akik ha kellő támogatást kapnak, képesek lennének kinavigálni az országot abból a zsákutcából, ahová az elmúlt évtizedek politikai "elit"-je vezette be az országot!
Jozefina
Az LMP egy nagy lószar!!! Fidesz bérenc az egész!!!
Béla333
@Jozefina: 21.17
Nyilván!
Azért konfrontálódnak a Fidesszel pl. a korrupció de bármilyen más ügyben is hétről-hétre, hogy téged jól megtévesszenek!
peterkelemen
Ezt is fel kell jegyezni és az Orbán-éra után a solymáriak sok jóra ne számítsanak.
Rockxy
@peterkelemen: Ezek szerint te nem magyar vagy, csak érted a nyelvünket.
mackoka46
Világvége. A nép abban reménykedik, hogy őket is beveszik a korrupcióba.
Sámannus
miután mindenki fészkében össze törtétek a tojást lestek ki a fejetekből .
Bejla ti mi a fasznak áltatok oda? Árulók vagytok akkor is. Szét taktikázzátok az ellenzéket, már senki nem hisz nektek.
JAJMÁR
Ja, a vàlasztokkal is kellene törődni.
De ez a nyögvenyelős összefogòsdi nem nyerő.
Mikor jönnek vajon rà azok is, akik megint ezt jàtszàk? Csak rosszabbul mint legutóbb!
Sámannus
@Equus: beérik a cuciállis temetéssel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.