A Balmazújváros vezetőedzője, Horváth Ferenc a használhatatlan minőségű pályára panaszkodik, miközben csapata egy olyan stadionban focizik, aminek a játéktere alulról fűthető. Magyar labdarúgás-blues ikszedik fejezet: a Focibolond emlegeti az egykori Videoton-, és Ferencváros-labdarúgó vezetőedző tegnapi, a Mezőkövesd elleni mérkőzés utáni nyilatkozatát. „Nehéz ezt a meccset szakmailag értékelni a körülmények miatt. Megkérdezném, hogy aki ezt kitalálta, hogy ilyen időben kell meccset játszani, az hogyan is gondolta ezt? Ez a pálya teljesen alkalmatlan volt a futballra! Fogalmam sincs, hogy decemberben minek rendezünk még fordulót. " "Azt már csak nagyon halkan teszem hozzá", írja a Focibolond szerzője, "hogy a Balmazújváros 1 milliárd forintért felújított stadionja rendelkezik pályafűtéssel is, ám azt nem szokták használni, ugyanis a hivatalos közlemény szerint 'túl drága lenne bekapcsolni". Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket,...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Lényeg, hogy van fűtés! Ja, hogy az üzemeltetés drága? Az már nem a kormány dolga! Lényeg a rongyrázás. Fenn az ernyő nincsen kas!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Lényeg, hogy van fűtés! Ja, hogy az üzemeltetés drága? Az már nem a kormány dolga! Lényeg a rongyrázás. Fenn az ernyő nincsen kas!
Equus
Most mi van? A belépők ára nem fedezi az üzemeltetési költséget? Tyúkfarmot kell oda telepíteni, most úgyis drága a tojás...
RonaGyuri
mindeközben:
„Nem tud megfelelő körülmények között edzeni a világbajnoki érmes Baji Balázs, mert nem készült el időben az atlétikai pálya felújítása”! =))
1magyar
Ezek a focistadionok nagy imaige veszteség Orbánnak. Ezt senki fel nem fogja, hogy lehetett megépíteni.
nemkati
@1magyar: Image vesztés? Szerintem magastól tesz rá. A stadionok működésképtelensége, a rekordalacsony nézőszám nem a kormány kommunikációjának része, csak a stadionok egy főre jutó száma.
Nessy
@RonaGyuri: Majd lesz atlétikai stadion, meg Atlétikai VB. Addig csináljon mást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.