A Balmazújváros vezetőedzője, Horváth Ferenc a használhatatlan minőségű pályára panaszkodik, miközben csapata egy olyan stadionban focizik, aminek a játéktere alulról fűthető. Magyar labdarúgás-blues ikszedik fejezet: a Focibolond emlegeti az egykori Videoton-, és Ferencváros-labdarúgó vezetőedző tegnapi, a Mezőkövesd elleni mérkőzés utáni nyilatkozatát. „Nehéz ezt a meccset szakmailag értékelni a körülmények miatt. Megkérdezném, hogy aki ezt kitalálta, hogy ilyen időben kell meccset játszani, az hogyan is gondolta ezt? Ez a pálya teljesen alkalmatlan volt a futballra! Fogalmam sincs, hogy decemberben minek rendezünk még fordulót. " "Azt már csak nagyon halkan teszem hozzá", írja a Focibolond szerzője, "hogy a Balmazújváros 1 milliárd forintért felújított stadionja rendelkezik pályafűtéssel is, ám azt nem szokták használni, ugyanis a hivatalos közlemény szerint 'túl drága lenne bekapcsolni". Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket,...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Lényeg, hogy van fűtés! Ja, hogy az üzemeltetés drága? Az már nem a kormány dolga! Lényeg a rongyrázás. Fenn az ernyő nincsen kas!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Nem érdekes, választási stadion volt a szerepe a közpénz szórásnak!
Nessy
Lényeg, hogy van fűtés! Ja, hogy az üzemeltetés drága? Az már nem a kormány dolga! Lényeg a rongyrázás. Fenn az ernyő nincsen kas!
Equus
Most mi van? A belépők ára nem fedezi az üzemeltetési költséget? Tyúkfarmot kell oda telepíteni, most úgyis drága a tojás...
RonaGyuri
mindeközben:
„Nem tud megfelelő körülmények között edzeni a világbajnoki érmes Baji Balázs, mert nem készült el időben az atlétikai pálya felújítása”! =))
1magyar
Ezek a focistadionok nagy imaige veszteség Orbánnak. Ezt senki fel nem fogja, hogy lehetett megépíteni.
nemkati
@1magyar: Image vesztés? Szerintem magastól tesz rá. A stadionok működésképtelensége, a rekordalacsony nézőszám nem a kormány kommunikációjának része, csak a stadionok egy főre jutó száma.
Nessy
@RonaGyuri: Majd lesz atlétikai stadion, meg Atlétikai VB. Addig csináljon mást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.