Folyamatosan nő a Fidesz népszerűsége, miközben a két legnagyobb ellenzéki párt csak vergődik – derült ki a Republikon Intézet közvélemény-kutatásából.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Rajottem, hogy mi az igazsag az allandoan oriasi lepesben novo futyisz nepszeruseg lenyege:

A part tamogatottsaga egyaltalan nem no, de a fide$$ egy oriasi valasztasi csalasra keszul, es ezzel az "athidalo" megoldassal fogja magyarazni, hogy 8 millio szavazobol 9,2 millio szavazott orajuk, hiszen lathatjuk, hogy a Republicon, szazadveg, median, ksh, mittudomenmeg kicsoda szerint (mert mindegyik futyiszes, es persze csak a latszat kedveert egy picit elternek az adataik!) mar egy eve jelzi nekunk, hogy a fide$$ feljovoben van, es hat a szavazas teszi fel a pontot az i-re...

Ne lassam a kalucsnimat, ha ez nem igy van! (Elmondtam a ferjemnek is, hogy miket mondogatnak atlag 3-4 naponkent a statisztikusok ezugyben, es persze ismeri az egesz magyar sztorit. O azt kerdezte, hogy mennyire leteznek ellenzekiek a statisztikusok kozott, es mennyire vannak benne az adatok ellenorzeseben. Mondtam, semennyire. Erre O azt mondta, hogy akkor ez az az adat, ami joszerencsevel el fogja erni a valasztasokig akar a 114 %-ot is... MOndtam, hogy lehet, mert Romaniabol meg a halottak is szavazhatnak levelben. Nem ertette, mit jelent ez, mire elmagyaraztam, mit intez evek ota orban az erdelyiekkel, igy a ferjem mondta, hogy dragam, akkor hagyjak figyelmen kivul ezeket az amugyis hamis adatokat, es mint az oreg rabbi tanacsolja, mindenki foglalkozzon a sajat uzletevel, arra koncentraljon).
Szoval ezzel a szepen felfele ivelo statisztikaval akarja lenyomni majd az emberek torkan a csalast.
Ilyen egyszeru. (orbannak en mar azt sem hinnem el, amit kerdez, nem hogy amit allit)
quadrocopter
Állandóan szinten kell tartani a hamis propagandát, mint a németek tették Moszkva külvárosában, "napokon belül a kezünkre kerül"! Hány %-on áll a horda, csak nem 120 %-on?
karma1
@quadrocopter: Ne mi nyerjuk a legtobbet: en "csak" 114 %-ot adtam nekik...:o))) Tudod, a 120 az mar csalasnak is kinezhet(ne)...:o)))

Hogy nem szarad rajuk a bo"rzokni...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.