A fogyasztói árak novemberben átlagosan 2,5 százalékkal magasabbak voltak, mint tavaly ilyenkor. Legnagyobb mértékben a szeszes italok, dohányáruk, valamint az élelmiszerek ára nőtt – jelenti a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: KTL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@RonaGyuri: ...vagy a disznóhús, aminek levitték az áfáját, mégis drágább.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Ezek azt hangoztatják ,hogy a bérek,nyugdíjak megőrizték vásárló értékét.
lusta
Nem értem. Mindenkit lehagyunk, jobb a gezdaság, a lengyeleknél meg a nagy karácsonyi akciózás miatt az élő ponty kilója 700 forint, a karaj teljes 650, míg a lapocka 580 forint. A 200 gramos vaj ára 300 forint. Igaz a tojás darabja a piacon a falusi árustól már 70 forint.
dr. prédikátor
Fityfasz genya csürhe!!! erről mi a vélemény??? Drágábban élünk mint tavaly???mert a geci kormány élén a cigus fecalicussal jobban teljesít úgy e???Rohadjatok el a bőrötökben tetvek!!!
Nessy
Aztán hol érdekli ez pártunkat és kormányunkat? Ha nekem is milliós havi nyugdíjam lenne, nekem sem lenne probléma a két számjegyű áremelkedés! Ha nem tudnátok, ez is a "Soros terv" része, ellenzéki hiszti, hogy támadhassa a kormányt!
Itt minden nagyon szép, minden nagyon jó, kormányunk mindennel nagyon meg van elégedve! Hogy boruljon rájuk a Kossuth téren álló karácsonyfa!
simmering73
Végre valaki le meri irni, ami nyilvánvaló. Mondjuk ki: ebben a mocskos, fidesz által bitorolt országban vágtat az infláció.
Desischado
Nekik nem probléma, mert milliókat visznek haza havonta. A nép meg dögöljön meg, szerintük. Hazudni, és lopni bezzeg azt nagyon tudnak! Hogy rohadna már rájuk a lakat a börtönben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.