A Fideszben kiadhatták a jelszót: mindenki, minden eszközt felhasználva szítson Soros ellen. A mostani akció a Soros György üzletemberhez kötődő Nyílt Társadalom Alapítvány ellehetetlenítését célozza, ami vidéki városokban készül terjeszkedni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
"Mindenkinek" fel kellene háborodnia, ha tudatában lennének azzal, hogy a MINDENKORI ÁLLAM/KORMÁNY nem jótékonysági intézmény!!!
.
Mi az, hogy "NEM SEGÍT" ez a FÉLRESIKERÜLT szekta?
.
Akkor amikor FŐ FELADATÁUL kapták - többek között - a választáskor a társadalomtól, hogy felhatalmazás, és esküjük alapján tegyenek eleget az ÁLLAM FELADATAINAK!!!
.
Nevezetesen:
.
Az állam feladatai
Az állam feladata a közjó szolgálata. Ennek megvalósításakor egyféle kiegyenlítő szerepet is betölt, amikor az egyes csoportok érdekeit védve az erkölcs és az igazságosság talaján a közjóra törekszik.
.
hu.wikipedia.org/wiki/%C3%81llam#Az_állam_feladatai
.
• Stabilizálás: (akkor az államadósság, hogy még a csecsemők számára is 2,7 millió Ft államadósság jut). Tehát az ÁLLAMADÓSSÁG ELLENI "HARCOT" elvesztette TÖBB HAVI ORDIBÁLÁS után ez a HATALOM, ÉS PÉNZÉHES szekta.)

• Elosztás: társadalmi működés és fejlődés biztosítása, méltányossági juttatások a rászorulóknak
• feladatok bevételi forrásainak biztosítása (adók, illetékek és járulékok)
• a közoktatásügyi rendszer biztosítása
• a közegészségügyi rendszer biztosítása
• a szociális segélyezés
• munkanélküli segély
• nyugdíj
• Külső védelem biztosítása: hadsereg
.
Mondhatni NYOLCADIK ÉVE nyüglődnek klf. baromságokkal a társadalom nyakán, FÉLREVEZETVE az ország LAIKUS LAKOSSÁGÁT!
.
Be kell fejezniük ezt a "csupán" a FELCSÚTI agymenése szerint működő ORSZÁGROMBOLÁST! Had tudják meg a KÖVETŐIK, és az egész ország, hogy FELCSÚTON VAN a magyarok félresikerült ÉLŐ ISTENE!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.