Nem az egészségügy rendbetétele, nem a lakáshoz jutás, a bérhelyzet vagy az oktatás rendbetétele a kormány legfontosabb feladata, hanem, ahogy Rogán Antal elmondta, a Soros-terv megakadályozása. A kabinetiroda januárra össze is állít ezért egy halom olyan intézkedést, amelyek megakadályozzák ezt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
egyértelmű egy nemlétező ellenség ellen való hadakozással azt a látszatot tudják kelteni (persze csak a birka hívőkben), hogy nem érnek rá a problémákkal foglalkozni, mert ők most harcolnak! =)) Így nem derül ki, hogy nem is értik! =))
kokopelli
..a mélynövésű kis "Roggyant Tóni"-ka előveszi fakardját meg a Ráró
hintalovát, oszt roham a szélmalmok ellen! Szegénynek nem szól az anyuja...?
Hellcat
Mivel a Soros terv nem létezik ezért csak azt tudom elképzelni, hogy az intézkedések közé elrentenek egy csomó apró kis trükkös szarságot amivel tovább épül a diktatúrájuk.
moiszikf
@Hellcat: A Soros-terv nagyon is létezik, csak már régen túl vagyunk rajta. Azért engedték be a közbeszédbe - alaposan átértelmezve - mert már késő tenni ellene. Ezek voltak a főbb pontjai: "Rendszerváltás" = Tulajdonos váltás. "Privatizáció" = A nemzeti vagyon magánkézbe juttatása, kontroll nélkül. "Liberális demokrácia" = Sötétség.
nezelodo
@kokopelli: Nem fakarddal, a maradék két három grippenünk billegteti meg a szárnyát, miután a kondenzcsíkkal felírták az égre Soros nevét.
quadrocopter
Mit összeszenvednek ezek a nagyon marhák milliós fizuért egy sci-fi tárgyában, az elképesztő! Rogán-Tróger Bűnöző miért nem lóg még?
kereső
Törvény lesz ebből előbb-utóbb akárki meglássa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.