Napirend előtti beszédében a Parlamentben Vona Gábor természetesen foglalkozott az Állami Számvevőszék által belengetett büntetéssel, ami 662 milió forint is lehet – ez teljesen lenullázná a pártot.

Vona az Index tudósítása szerint azt mondta, Orbán Viktor "sötét diktatúrát" épít, "korrupt zsarnok", aki a "demokrácia redőnyét kívánja lehúzni".

Fáklyás tüntetést hirdetett meg Vona Gábor most péntekre

Fotó: MTI

Vona azt is bejelentette, hogy péntek délután 5 órára fáklyás demonstrációt hirdet, ahol tiltakozni lehet az ÁSZ eljárásával szemben. 

(Index.hu)

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ludmilla
itt pártfüggetlenül ott kell lenni mindenkinek
Zeta
Szombaton másprigram van
Majd melóból kilépővel fognak elmenni az emberek, hogy lássanak egy kis jobbik adta fényt.
vadnarancs
Csak nehogy ellentüntizzen a nyugdíjas kommandó :)
Eladott Ország
Gyűlik az országnak házában a politikai elit. Vagyis hát ami nálunk annak minősül, de legalábbis szeretik ezt gondolni önmagukról. A fiatal demokraták már régen nem fiatalok és talán soha nem voltak demokraták, a keresztények és demokraták meg fiatalok sem voltak soha, így ránézésre. Kínomban néha már abban reménykedem, hogy majdcsak kipusztulnak csoportosan és akkor jönnek az okos, bátor fiatalok, de nem. A Dömötör Csabák jönnek. Mindenféle néven. Kinevelődött egy olyan politikai élősködő réteg, amelyik eleve azt tűzte ki életcéljának, hogy a mindenféle felelősségvállalás nélkül, a törvények felett állva, mentelmi jogba takarózva, számon kérhetetlenül és lehetőleg zsíros üzletekkel körbedúcolva fogja leélni az életét. A mi nyakunkon, de az csak természetes. Nem volt sokkal jobb az előző garnitúra sem, de azért mégis. Volt valami minimális tisztelet a másik iránt, volt valami halványan emberi bennük. Az új eresztés már túl van minden normán és határon, a kritikátlan szervilizmus a kormánypárt irányába éppen olyan természetes dolog, mint a cinikus pofátlanság, a sötét ostobaság és a gátlástalanság. Magyarország elméletileg többpárti demokrácia. Gyakorlatilag nem, de elméletileg igen. Ugyancsak elméletileg a parlamenti pártok mindegyike legálisan működik. Maradva a soha, sehol, semmit nem jelentő elméleti párhuzamos valóságnál, a parlamenti pártok törvény által biztosított joga az országházban kérdezni, felszólalni, számon kérni, kritizálni. Egy ilyen senkiházi narancskeltetős, Dömötörök, szellemi és erkölcsi toprongyok oktatják ki az ellenzéket demokráciából. Röhej!
sokanvagyunk
A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára, Dömötör Csaba úgy reagált: meglepő, hogy Vona Gábor beszél a korrupcióról, amikor a pártja „csúnya korrupciós botrányba került". A Jobbikot ugyanis szerinte "cakk-pakk felvásárolták kilóra, összegabalyodtak egy oligarchával, és nem tartották be a törvényeket".
Ki csinált, és hogyan oligarchát az emlegetettből?
42
Ott a helyem !!!

És ezt baloldali érzelműként írom (nem kommunista, vagy szocialista, vagy bármilyen kelet-európai beidegződéses értelemben, hanem a szó jelentésének valós, nemesebb értelmében - amit persze nem képes megvalósítani az ember sehol a világon, mert az ember gyarló).

Azért mert eddig kétszer szavaztam életemben, és abból az egyiket meg is bántam, és azért, mert elmegyek innen, érzek felelősséget az ország sorsáért, mert túl sokan maradnak itt, akik sokat jelentenek nekem, és szeretném, ha jó lenne nekik a jövőben.

orbán a saját oldalán sem bírja az ellenfeleket, nemhogy a másik oldalon.
Ezért darálta le anno a kisgazdapártot, és darálta be/olvasztotta magába a kdnp-t. És most ezért próbálja JOGTALANUL, nemtelen eszközökkel, antidemokratikusan megsemmisíteni a Jobbikot.

Ez a cselekedet világbotrány!
A demokrácia arcul köpése, és mindezt gumicsizmába szorult fejű vérbunkó, vértahó, vérgeci, vérprimitív, otromba büdös magyar parasztok teszik - akik ráadásul börtönbe való bűnözök, akik, amellett, hogy a nap huszonnégy órájában csalnak, lopnak, rabolnak, hazudnak, még magyar emberek százainak halála szárad a lelkén (vagyis TÖMEGGYILKOSOK !!!).
42
Egyébként amellett, hogy túl nyersen fogalmaztak, és egyáltalán szóba hozták, igenis ISZONYATOSAN NAGY PROBLÉMA, - nem csak nálunk, hanem az egész világon -, mind a cigányság, mind a zsidóság kérdése.

Végre ki kéne mondani valakinek, hogy mi a baj velük már évezredek(!) óta, és igenis, ők vagy alulról, vagy felülről fúrva a társadalmakat, az adott országot bénítják, az értékeket torzítják.
Sokan azért nem mernek beszélni erről, mert egyből antiszemitának tűnnek, de pl a zsidóknál NINCS antiszemitább nép. Csak olvas bele a Talmudba...
cikicakk55
@vadnarancs: ma 13:41

Hagyd már békén a nyugdíjasokat. Kár,hogy egy olyan közvélemény kutatást nem tartottak,hogy a 2 millió agy-mosott FideSS őrült közt mennyi a nyugdíjas.Lehet,hogy meglepődnél.
Edmond Dantes
@42: Ha volna kedves idézni a Talmud vonatkozó részét,sokkal hitelesebb lenne a véleménye.Nekem ugyanis fogalmam sincs arról,hogy hol tudnék hozzájutni egy Talmudhoz, ráadásul azt sem tudom, hogyan kellene azt olvasni. Ugyanis nincsenek zsidó barátaim,mert fogalmam sincs arról,hogy a sok ismerősöm közül ki zsidó és ki nem.Én csak kétféle embert ismerek:rendes embert,meg szar embert.Aki zsidózik,az szar ember.
CsipkeRózsa
@Edmond Dantes: www.zsido.hu/talmud.html

Lehet, hogy van régebbi és frissebb kiadás is.
cikicakk55
@justhpeter: Na ilyenkor kéne az,amit már annyiszor írtam,hogy a mostani ellenzékből hiányolok. Ha teszem ezt a FideSS csinálta volna( mint ahogy csinálta is,csak azt Ők megtehetik) akkor már konvojokban vinnék a buszok a békameneteseket, a lengyeleket és az Ultrákat Budapest felé. Kaja,pija, elintézve. Az esetleg túl agresszíveket,akit lecsuknának,mert ugye 2006-ban is volt egy két emberke akit azért pár órára benn tartottak,na nekik garantálná a főfelbujtó,aki persze még a közelben sincs,hogy megtérül a kiesés a családnak. Tudod Vidéken él ám rengeteg ember,aki csak azért nem tud ott lenni egy ilyen tüntin,mert nincs pénze oda utazni és vissza is utazni.garantálom neked,hogy a pesti tüntetők létszáma sokkal magasabb lenne,ha a vidékieket össze lehetne valahogy szedni és felvinni Pestre. Én beteg vagyok,most még a bordám is el van törve,de ha itt az Újságok,vagy bár mi meghírdetné,hogy gyertek el a főutcára,mert ott vannak a buszok,viszünk benneteket Pestre és vissza is hozunk,én biztos mennék.Még az sem érdekel,hogy a pánik betegségem miatt lehet,hogy az utolsó utam lenne. nem magamért, a gyerekeimért és az unokáimért tenném.Engem ennél nagyobb nyomorba már aligha tudnának lenyomni. Az internetem is csak azért van még,mert a gyerekemtől nem akarok mindent elvenni.Ő is inkább vesz kinőtt kabátot és elkopott talpú cipőt fel,de neki már az iskolához is sokat jelent a net.
Edmond Dantes
@CsipkeRózsa: Köszönöm az információt,fogalmam sem volt arról,hogy ez a kereskedelemben is kapható kiadvány,ráadásul magyar nyelven.Átfutottam az érdekes tanmesék többségét,de sehol nem találtam "42" rendkívül bennfentesnek tűnő megállapítását a zsidók antiszemitizmusáról.Tehát nem zsidóként továbbra is tudatlan maradtam,talán az illető úr/hölgy eligazít ebben a témában és nem csak beleböffentett a nagyvilágba.Nekem viszont felkeltette az érdeklődésemet,még egyszer kösz!
qxy
Nem fáklyás tüntetés kell gyújtsd fel és állj oda mellé és ti lesztek a " tűzről pattant lófaszok."
Edmond Dantes
@bakcsubakka: Ez logikusnak tűnik,de ez hol van mindez a Talmudban? Most már okosabb vagyok,mert beleolvastam.
Desischado
Utálom a jobbikot, de ez nem róluk szól, hanem arról, hogyha ezt hagyjuk, akkor mindent megtehet a fidesz bárkivel! Remélem, sokan ott lesznek!
herczeg0210
Remélem verőfényes napsütés lesz, mert ezek egy kis esőtől is baszarnak.
szep napot
VONA PRIDE 2017 Havassal, Heller Agival, Momentummal. Nemeth Sandor mar imadkozik Gabiert.
cikicakk55
@Horizont: Köszönöm szépen. A gyógyulásban jobban bízom mint a szebb életben.Neked is minden jót és szépet kívánok.
CsipkeRózsa
@herczeg0210: Sajnos az előrejelzés szerint esős idő lesz.

Egyéb,
a 0210 hónap, nap, vagy nap, hónap?

Az első változat az enyém is.
Manhattan
"Akik oly bőszen védik a demokráciát, hogy még egy fáklyás felvonuláson is részt vesznek a Jobbikkal közösen, hol a szutykosban voltak akkor, amikor a jobbikos belepisált a Duna-parti cipőkbe; amikor a Jobbik aktivistái horogkereszteket mázoltak zsidó sírokra; amikor a Jobbik a cigányok kiirtásával fenyegetőzött; amikor a Jobbik polgármestere bevezette az "érpataki modell"-t; amikor a Jobbik a menekültek ellen uszított; amikor a Jobbik emberei melegeket vertek; amikor a Jobbik polgármestere újságírók felakasztását követelte?
Akkor nem kellett volna megvédeni a demokráciát?
eszegfu
@Manhattan: Igazad van. De én is hezitálok... u.is attól "érdekes" ez a helyzet, hogy ma a Jobbikot tették tönkre ezzel a több száz milliós büntetéssel...könnyen lehet, hogy u.ezt megteszik a többi párttal is. Szerintem most erről szól a demokrácia melletti tüntetés, a Jobbikkal csak példát statuált az ÁSZ... nem gondolod?
Béla333
@Manhattan: 15.24
Akkor sem állt ki senki a demokráciáért, amikor a főnököd miniszterelnöksége alatt szétlopták az országot és a lopott pénzt a pártpénztárnokok segítségével elosztották a Fidesszel.
Pedig ha akko és ott csírájában elfojtjuk a politikusaink bűncselekményeit, akkor nem kapnak vérszemet és talán ma nem itt tartanánk!
Úgyhogy egy DK-s párttag ne kakukkoljon itt a demokráciát féltve, mert ő is ugyanúgy sorra kerülhet, ahogy a Jobbikot is elkapták.
Persze ha a szekszárdi borospincében jól alakultak a tárgyalások a Fidesszel, akkor nincs miért aggódni a DK-nak. A megbeszélt munkát az ellenzéki oldalon jól csináljátok: romokban áll már minden!
Aki tud, menjen/jöjjön ki a tüntetésre, ez nem a Jobbikról szól, hanem a demokráciáról, a Fidesz szemétsége ellen!
kokopelli
@Ludmilla: ...ha a cél ugyanaz,az út lehet különböző is! Nem kell koalítiót
szervezni "útközben"! A fidesz és a KDNP a térdre csuhások stb. ellenére,
igaz egy prostitúció után, közösen ágyba másztak! A történelem látott már
nagyobb és ellentmondóbb szövetséget egy közös cél érdekében! ;-)
Manhattan
@Desischado: Orbán és Vona együtt szavazott a nemlétező Soros-terv ellen. Össze kéne fogni velük - állítólag Orbán ellenében?
Eladott Ország
@Manhattan: ma, 15:24 ; Mert ha Magyarországon az állam- és kormánypárt érdekeinek megfelelően, állami intézmények bevetésével, a hatalmi ágak összemosásával ki lehet csinálni a Fideszhez hasonlóan demokratikusan megválasztott, nem mellesleg második legerősebb pártot annak érdekében, hogy a Fideszt demokratikus úton lehetőleg ne lehessen kirobbantani a hatalomból, akkor mégis miben reménykedik még mindig a tisztelt hülyének nézett egyszerű kisember? Van még idő eltartott kisujjal lamentálni afölött, hogy ez itt diktatúra, vagy nem diktatúra? A törvényesített korrupció által fogva tartott állam ellen szót emelni, itt nem a vegzáltak személye a lényeg, hanem az elv. Az a gondosan előkészített aljas terv, amivel Erdogan és Putyin lábtörlője meg akarja etetni az országot. Ahol állami pénzből elmebeteg kisvasutat építenek a miniszterelnök álmának megvalósítására és, ha nem tetszik, akkor meg is hosszabbítják babámfaszáig, ott diktatúra van. És, ahol állami tisztségviselők, képviselők felháborodnak azon, hogy a pénz 80%-nak utalója még ellenőrizni is akarja, mi épült, ott személyi kultusz van. És a kettő együtt: elmebeteg diktatúra.
Desischado
@Manhattan: Ezért mondom, hogy a jobbik semmivel sem jobb a fidesznél!
havasigyopár
Itt az igazságról van szó. Amikor a fidesz állapítja meg az árakat, ki mennyiért vehet meg bármit a saját pénzéből és mire mennyit költhet, az nem igazságos. Ma a Jobbik, holnap mi.
Béla333
@havasigyopár: 09.26
Pontosan így van!
Most azok követik el a hibát, akik nem emelik fel a szavukat (és a feneküket) ez ellen!
Mocskos Fidesz!
Jozefina
Ebből az orbáni maszlagból a jobbik fog kijönni győzetes. Nem a politikája miatt, hanem mert orbán ráúszította a NAV-ot, poltot, pntért, ki csak keze ügyébe került. És ezt megteheti bármikor, bárkivel, ha nem állítják meg!!!
karma1
orban sarokba szoritva - es mar elvesztette a vezetest, csak meg nem mondtak meg neki... Ebbol nem fog tudni mar kijonni, most az egyszer tulcifrazta a dolgot.
Amit most a Jobbik tesz, azt mar reges regen az mszp-nek, dk-nak, lmp-nek, meg a tobbi 1 %-osnak kellett volna EGYUTT megtennie, sokkal nagyobb dolgokert, mert most csak a Jobbik belugyerol van szo es par szazezer ember hiterol, de amikor tobbmillio szegenyrol , lerohadt korhazakrol, ehezo kisnyugdijasokrol volt szo, az egesz ellenzek hallgatott - beleertve Vonaekat is.
Azt hianyolom, hogy senki nem dorgoli orban orra ala azt, amikor 2010-ben ok kaptak minden elonyt , milliardos nagysagrendben, - a pikanteriaja az ugynek, hogy ugyanattol a Simicstol.
Ugyanaz a mese, csak az egyik kiralyfi lett kozben feketeseggu nemkivanatos...

Azzal egyutt , hogy nem vagyok jobbikos, most nekik drukkolok, mert holnap BARMELYIK part lehet a kovetkezo, hasonloan mocskos es torvenytelen modon bemartva.
kukac50
A tüntetésen ha zavargások alakulnak ki mindenki fényképezzen, mert a Fidesztől minden kitelik.
Aki kormányváltást akar az párt hovatartozástól függetlenül ott lesz.
Eladott Ország
Teller Ede mondta: "Utálom ha ostoba libák gágognak, de bármikor hajlandó vagyok barikádra menni azért, hogy az ostoba libák gágoghassanak". Szerintem az utcára menés ide már kevés - Teller barikádja már sokkal időszerűbb..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.