Napirend előtti beszédében a Parlamentben Vona Gábor természetesen foglalkozott az Állami Számvevőszék által belengetett büntetéssel, ami 662 milió forint is lehet – ez teljesen lenullázná a pártot.

Vona az Index tudósítása szerint azt mondta, Orbán Viktor "sötét diktatúrát" épít, "korrupt zsarnok", aki a "demokrácia redőnyét kívánja lehúzni".

Fáklyás tüntetést hirdetett meg Vona Gábor most péntekre

Fotó: MTI

Vona azt is bejelentette, hogy péntek délután 5 órára fáklyás demonstrációt hirdet, ahol tiltakozni lehet az ÁSZ eljárásával szemben. 

(Index.hu)

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
orban sarokba szoritva - es mar elvesztette a vezetest, csak meg nem mondtak meg neki... Ebbol nem fog tudni mar kijonni, most az egyszer tulcifrazta a dolgot.
Amit most a Jobbik tesz, azt mar reges regen az mszp-nek, dk-nak, lmp-nek, meg a tobbi 1 %-osnak kellett volna EGYUTT megtennie, sokkal nagyobb dolgokert, mert most csak a Jobbik belugyerol van szo es par szazezer ember hiterol, de amikor tobbmillio szegenyrol , lerohadt korhazakrol, ehezo kisnyugdijasokrol volt szo, az egesz ellenzek hallgatott - beleertve Vonaekat is.
Azt hianyolom, hogy senki nem dorgoli orban orra ala azt, amikor 2010-ben ok kaptak minden elonyt , milliardos nagysagrendben, - a pikanteriaja az ugynek, hogy ugyanattol a Simicstol.
Ugyanaz a mese, csak az egyik kiralyfi lett kozben feketeseggu nemkivanatos...

Azzal egyutt , hogy nem vagyok jobbikos, most nekik drukkolok, mert holnap BARMELYIK part lehet a kovetkezo, hasonloan mocskos es torvenytelen modon bemartva.
kukac50
A tüntetésen ha zavargások alakulnak ki mindenki fényképezzen, mert a Fidesztől minden kitelik.
Aki kormányváltást akar az párt hovatartozástól függetlenül ott lesz.
Eladott Ország
Teller Ede mondta: "Utálom ha ostoba libák gágognak, de bármikor hajlandó vagyok barikádra menni azért, hogy az ostoba libák gágoghassanak". Szerintem az utcára menés ide már kevés - Teller barikádja már sokkal időszerűbb..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.