A rendőrségre 2017. december 8-án érkezett a bejelentés arról, hogy egy nőt munkaadói bezártak egy pincehelyiségbe és ott botokkal és egy fémrúddal bántalmazták.

A sértett később elmondta, hogy egy győri üzletben dolgozik, ahol a munkaadói 2017. december 7-én este egy órával korábban bezárták a boltot, kolléganőit hazaengedték, majd a ruházatát, valamint a csomagját ellenőrizték.

Saját munkaadói zártak be egy nőt egy pincébe Győrben

Fotó: Police.hu

Ezután arra kényszerítették, hogy lemenjen velük a pincébe, ahol fémcsővel, bottal, valamint különböző eszközökkel végtagjain, illetve felső testén ütlegelték, mert állítólag tartozott. A bántalmazást követően mobiltelefonját, bankkártyáját és a kulcsait elvették, majd elengedésekor bántalmazói életveszélyesen megfenyegették, amennyiben a történtekről a hatóságokat értesíti. A sértett az ütlegelés következtében bordatörést szenvedett.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 2017. december 8-án elfogta, a megyei rendőr-főkapitányságra előállította a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. A megyei rendőr-főkapitányságon egy 38, egy 26 és egy 43 éves budapesti férfival szemben személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés, valamint zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók mindhárom férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

(Police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.