A parlament mai ülésén Szél Bernadett bemutatta az LMP fideszes „halállistáját”. A derekas excelbe gyógyított dokumentum címe az, hogy „A 2018 után végre megindítható büntetőeljárások”, első oszlopa a „gyanúsítottakat” sorolja, a második oszlop fölé azt írták, hogy „Bűncselekmény gyanús”, a harmadik pedig a “BTK-beli tényállás”. Szélék a papírt a Fidesz-frakcióban terítették. Mi a folyosón kértük el a dokumentumot Szél Bernadettől, s az őt kísérő Hadházy Ákostól – utóbbi képviselő golyóstollal még egy nevet illesztett a sor végére, ezáltal téve egyedivé a 24.hu olvasói elé tárt doksit. Szél asszony pedig ironikusan megjegyezte: A lista egyre csak bővül. Tessék csemegézni.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Béla333: Jaj Bela, ne gyere ezzel a Gemesi fele osszefogassal, mert szetrohogom magam. Gemesinek meg a Liberalsioknal is kevesebb tamogatoja van.
Nem ertelek miert nem hiszel a szamoknak? Ez egyszeru matek. Ha van egy osszefogas aminek reszese minden part, kiveve a fideSS es jobbik, akkor a 106 egyeni korzetben jelentosen megnonek az eselyek a fideSS levaltasara, De legalabb a 2/3 megakadalyozasara. Ez pofon egyszeru, remelem erted.

Ha csak az altalad preferalt LPM-re kellene szavazni mindenkinek, az sajnos a gyakorlatban nem fog mukodni. Mintahogy az se mukodne, hogy csak az MSZP-re vagy csak a DK-ra lehessen szavazni.

EGY JELOLT KELL a fideSS es a jobbik jeloltje ellen.

Es most kerdezheted akkor a jobbikkal miert nem kell megallapodni. Nos erre a valasz a hetvegi szavazsban rejlik. Itt ugye volt kozos megegyezes, aminek meg az LMP is reszese volt, es megis a fideSS jeloltje nyert. Miert? Mert a jobbik nem indult, es szavazoik automatikusan a fideSS jeloltjet tamogattak. Nos ha meg is allapodnanak a jobikkal, a szavazoik sosem tamogatnak az MSZP-t vagy a DK., hanem inkabb mennenek a fideSS utan. Ezert nem kell a jobbikkal a szovetseg. Gyengitse csak egymast a jobbik es a fideSS, szemben a demokracia EGYETLEN jeloltjevel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Pálinkás Pál: 19.33
Szarok rád is meg a kiélezettnek nevezett mocskolódásaidra is.
Ha képtelen vagy értelmesen vitatkozni, ha a te szinted a "nőstény dúcse" szintjén van, akkor vitatkozz azokkal, akik a te szinteden vannak!
Aztán meg röhögjél...
quadrocopter
@durbincs: Olyan paraszt vagy, hogy ostorral kapcsolod be a tévét. Debil!
quadrocopter
@durbincs: Debl! Hasznos vagy, mint a gumicsőr egy harkályon
quadrocopter
@durbincs: Debil! Te Annyira hülye vagy, hogy az állatóvodában megbukott játékból!
quadrocopter
@durbincs: Debil! Te Annyira hülye vagy, hogy az állatóvodában megbukott játékból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.