Országgyűlési határozati javaslatot nyújtottak be a kormánypártok az Európai Parlament (EP) Soros-terv végrehajtására vonatkozó határozatával szemben – mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. (...)

Forrás: debmedia.hu
Feltöltő: KTL
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
42
Címszavakban:

Demencia
Kognitív disszonancia

Ez mit jelent?

Hogy Magyarországot szociopaták, és/vagy pszichopaták, és/vagy akut polimorf pszichotikus skizofrének uralják maffia módszerekkel.
tudode
Vajon ez a Holik milyen állami tisztségre pályázik NEMLÉTEZŐ, Gorbán által KIKEZDETT JÓTEVŐJÉVEL kapcsolatos ördögüzésével.
kokopelli
Szállítottak egy kis kabarét Brüsszelnek a fiúk! Az sem zavarja őket,hogy
az ottani politikusok a "Magyarország"-ra,"a magyar vicckormány"-ra,
és hasonló akármikre fognak emlékezni pár hónap elteltével! Tényleg
degeneráltak,de nem naívak,csak egymást "überelik" a hülyeségben a
fényestekintetű "Orbán baba" talpnyalóiként! Brrrrrrrrr!
nemkati
"elvárja az Európai Uniótól, hogy tartsa tiszteletben " ... "a magyar emberek népszavazáson kinyilvánított akaratát a kötelező betelepítési kvóta elutasításáról."

Az egy érvénytelen népszavazás volt, ahol a szavazásra jogosultak harmincvalahány százaléka utasította el a kvótát, a többi ember nem nyilvánított véleményt, vagy érvénytelen szavazatot adott le, ami egyébként háromszorosa a korábbi szavazások érvénytelen szavazatainak, rekordot döntött! És ha azt a rengeteg nyilvánvaló hazugságot nézzük, amit a Fidesz eddig előadott, kétségeim vannak, hogy azok a számok valósak-e.
papa.49
Idióták gyülekezete ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.