Keményen osztotta Vona Gábort Dömötör Csaba államtitkár. Vona kormányváltásra készül.

A "lázadás éve" jön, "kétfarkú cicapárt" – Jobbik-Fidesz csörte a parlamentben
Fotó: Máthé Zoltán/MTI

Vona Gábor (Jobbik) napirend előtt a lázadás évének nevezte 2018-at, amikor szerinte pártja leváltja a kormányt.

Azt ígérte, ezt követően megvédik az országot, helyreállítják a demokráciát és növelni fogják az ország versenyképességét. Szerinte nemzetközi elszigeteltségünket is mérsékelni kell, valamint a társadalom megosztottságának mérséklésére.

Példátlan támadásnak nevezte azt, ahogyan az Állami Számvevőszék fellépett pártjával szemben, négy hónappal a választás előtt.

Korrupt zsarnoknak nevezte Orbán Viktor miniszterelnököt, aki szerinte az eljárással megpróbálja megsemmisíteni az ellenzék legerősebb pártját, hogy diktatúrát valósíthasson meg.

Közölte: pártja pénteken békés demonstráció keretében tiltakozik a számvevőszék eljárása ellen.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint a Jobbik elnöke éppen akkor hozza fel a korrupció kérését, amikor a legsúlyosabb korrupciós botrányba keveredtek, egy oligarcha felvásárolta őket, majd ezután a választóknak könyörögnek pénzért.

Szerinte eladták a párt lelkét,

egy jobboldali tömörülésből egy kilúgozottat, "egy nemzeti pártból egy kétfarkú cicapártot" csinált, ami bármire képes, csak kapjon egy kis hatalmat.

Rámutatott: Pongrácz Gergely testvére is arra szólította fel a Jobbik vezetőjét, távolítsa el irodájából az 1956-os hős fényképét, mert méltatlan az emlékére. Az államtitkár szerint Vona Gábornak inkább szellemi és anyagi szponzorainak képét kellene kihelyeznie: Havas Henrikét, Heller Ágnesét és Simicska Lajosét.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

42
Szóval az a baja a fideszes kutyáknak, hogy a Jobbik vezetősége, a Jobbik szavazói próbálnak fejlődni a korral (reagálnak a kor hívó szavára), és próbálnak nem köpönyegforgatva (ami pl orbánnak nem a sajátja), hanem az elveik mentén konszolidálódni, és túllépni a saját árnyékukon.

Vagyis a fideszes kutyák azt szeretnék, ha a Jobbik maradna, aki volt: cigányozós, zsidózós, EU.s zászlót égetős, hőzöngős, gárdistázós gyökér banda...
Érted a lényeget?

A fidesznek az a jó, ha a Jobbik nem húzódik jobbközépre, hanem marad egy szélsőséges párt, akikre lehet ujjal mutogatni, ha számonkérik a fideszesek megélhetési náci-nacionalizmusát .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
ejnye - bejnye Dömötör!!! Havas Henrikét, Heller Ágnesét és Simicska Lajosét ??? Mit akartál mondani???
cikicakk55
" amikor a legsúlyosabb korrupciós botrányba keveredtek, egy oligarcha felvásárolta őket, majd ezután a választóknak könyörögnek pénzért."
nekem ez a kijelentés nagyon megütötte az elviselhetetlen duma mértékét. A legsúlyosabb korrupciós botrány? Ha itt elkezdeném sorolni,csak árban amit a FideSS csinált mint korrupciós botrány, a Jobbik fel sem férne a Listára a maga kis 400 milliójával.Egy olyan párt ugat,amelyiknél a milliók már nem jelentenek mértéket. Náluk,csak milliárdokban lehet beszélni. Csak a kötvényesekkel hány korrupt,oligarcha cég járt jól? Minden amit az utolsó 7,5 évben felépítettek 3x-os túlárazással lett kész. Mennyibe kerültek a semmit nem érő konzultációs levelek? Természetesen ott is jól felárazva még a papírt is. csak ebben az évben hány milliárdot sikerült lenyúlni a közpénzből és az EU támogatásokból. Ha már hazudnak és csalnak ne olyan dolgokkal jöjjenek,amit Ők is megcsináltak,sokkal nagyobb végösszeggel. Persze tudjuk,újra van írva a magyar tákolmány amiben,csak épp az nincs bele foglalva,hogy " Kivéve a Fidesz" minden párt szopik,szív, de a nép a legjobban,mert a népet is sikerült darabokra szedni,nem csak az országot. Bár csak megérhetném mikor mindegyiket viszik vezetőszáron,de úgy,hogy közben a mediterrán szigetekről hozzák vissza az elrejtett Orbán milliárdok százezreit. Annyira nyíltan és pofátlanul hazudnak,hogy csodálom, a jól jártakon kívül,még van aki hisz nekik. Elképzelhető,hogy 1,7 millió ember gazdagodott meg?
quadrocopter
@RonaGyuri: Nem is annyira tapintatosan zsidózott egyet a birka!
nemfideszes
Dömötör irodájának falán ezek szerint Habony, G. Fodor, Mészáros képei láthatók, mint a fidesz "szellemi" és anyagi szponzorai.
Lepényleső
Kormányt akkor lehetne váltani,ha most az lenne? Ez ha más,akkor másképp kell cselekedjenek?
csipetke
Itt a bagoly mondja a verébnek esete forog fenn.Ha elkezdenénk sorolni a fidesz aljas húzásait,korrupt ügyeit,vastag könyvecske kerekedne belőle.Lehet,hogy majd Havas azt is megírja.(egyszer)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.