Az LMP-s politikus szerint a kamu a nemzeti konzultáció, nem érkezett vissza annyi ív, amennyiről a kormányzati kommunikáció szól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Marha egyszerű a bíróság kötelezze a kontár elkurmányt a ,,BIZONYÍTÉK,, bemutatására !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
A nemzeti konzultációnak, vagy a kormánynak a "becsületét" csorbította Hadházy?
A közjegyző megszámolta, vagy bemondásra elfogadta az ívek darabszámát?
Egyébként olyan mindegy mennyit mondanak! Minden idők legsikeresebb konzultációja, a 25%-s részvétellel, óriási eredmény a kormány szerint! Legyen nekik karácsonyi ajándék!
papa.49
Marha egyszerű a bíróság kötelezze a kontár elkurmányt a ,,BIZONYÍTÉK,, bemutatására !!!
Eladott Ország
Haladjunk sorban. A Magyar Posta tartja nyilván az interneten visszaküldött kérdőíveket is?
Mert akkor érteni vélem, hogy az alig 20 kilométerre lévő címre miért is nem érkezett még meg a kolléga csomagja, miközben az ugyanakkor – igaz, nem a Magyar Posta igénybevételével –
Angliába és Spanyolországba feladott meg már igen. Pedig esküszöm, nem ugyanaz a távolság. Sőt, ha már panasznapot tartok: 1000 kilométerre kilónként 1000 forint a csomagküldés, a nagyszerű Magyar Posta viszont egy fél kilós csomagért 1800 forintot kért el. És ők még házhoz sem mentek érte. Panasz vége. A nagyszerű kormányhoz lenne kérdésem. Kettő. Az egyik: mi módon képes Hadházy Ákos nyilatkozata meggátolni a jómagyar embereket abban, hogy elmondják a véleményüket? Ha Hadházy azt állítja, hogy szerinte nem érkezett vissza annyi konzultációs faszság, az a konzultálni óhajtók torkára forrasztja a szót? Vagy kifogy a tollból a tinta a kezükben, ha a papírhoz érintik? A másik kérdés, vagy inkább csak felvetés: remélhetőleg a kormány tisztában van azzal az egyszerű realitással, hogy per esetén nekik bizonyítaniuk kell a bíróság előtt, hogy márpedig visszaérkezett az a konzultációs levél mennyiség. És nem biztos, hogy a bíróság elfogadja, ha mondjuk Rogán Antal megesküszik rá, hogy annyi az annyi. Nekem mindegy egyébként, mert a világon semmire nem hatalmaz fel senkit egy ilyen konzultáció, miután az nem népszavazás. Csak úgy eszembe jutott, hogy gyártódik-e a bizonyíték.
Peller Anikó
Pedig nem feljelentgetni kellene szemétládák, hanem a választások megfigyeléséhez hasonlóan korlátlan betekintést adni az ellenzéknek a manipulációitokba.

- Na jahh, lófaszt nektek nem ám betekintést. Hogyan hazudnánk ha mindenki belelátna a lapjainkba.
Eladott Ország
Ha a pofátlanságot, a másik hülyének nézését, a legalja surmóságot, a hatalommal való
visszaélést és a büdöstahó, lúdtalpas, gumicsizmás korrupt geciséget egy szóval kellene
jellemezni, az az egy szó a kormánypárt neve lenne. Ez az ótvaros, szarszagú primitívség már
minden határon túl van. Az okvetetlenkedő Hadházy számára megszületett a rogáni döntés: csütörtök délután fél ötkor jelenése van a NISZ VIII. kerületi érkeztető központjában, háromnegyed óra múlva már Zuglóban kell lennie a cég üzemeltetési telephelyén, majd újabb 45 perc múlva ismét a VIII. kerületbe kell mennie, hogy bejuthasson a Kopint-Datorghoz. Újságírót nem vihet magával, a válaszok értékelését végző személyzetnek pedig már lejárt akkor a munkaideje, így azokkal sem fog találkozni. Értjük? Nem értjük, és a zsibbadtra hülyült híveken kívül élő ember sem értheti, mivégre ez a gyorsított tempó és ez a nyilvánvaló titkolózás? Ha egyszer 1 700 068 ember biztosan létezik (akik nem a Fidesz kitöltő bizottságának tagjai, hanem létező élőlények), aki válaszra méltatta a kormány hazug hisztériáját, akkor annak nyoma van, és azt nagy felhajtások közepette mutogatni is kellene, nemdebár? Ehhez képest a közpénzből elvégzett konzultáció nyomainak megtekintése a választott képviselő számára egy időkorlátos, 3×45 perces, akadályokkal tarkított versenyfutás (amiben az innen oda furikázás is benne van) keretében engedélyezett. A sajtó teljes kizárásával.
szaboria1
Hogy is van ez ismeretlen tettes ellen. Így kamu az egész beharangozás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.