A kormány feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a nemzeti konzultáció hitelességét rontó megnyilvánulások, illetve becsület csorbítására alkalmas hamis felvételek készítése és nyilvánosságra hozatala miatt.

A kormány feljelentette Hadházy Ákost a nemzeti konzultáció miatt

Fotó: Balog Zoltán/MTI

Az MTI-hez eljuttatott közleményben azt írják, Hadházy Ákos és képviselőtársa valótlanságokat állított a nemzeti konzultációval kapcsolatban, különös tekintettel a részvételi adatokra.

A kormány részvételi adatokkal kapcsolatos tájékoztatását igazolja, hogy a Budapesti Közjegyzői Kamara elnöke december 7-én hitelesítette a ténytanúsító jegyzőkönyvet. A dokumentum szerint december 6-ig összesen 2.171.500 darab konzultációs válaszküldemény érkezett (ez a szám értelemszerűen nem tartalmazza az internetes kitöltések számát, amely 178 491). Hadházy Ákos és pártjának akciója egy előre kitervelt kísérlet volt arra, hogy a magyarok ne mondhassák el a véleményüket a betelepítési tervekről. Ez nem véletlen, tudva, hogy az LMP támogatta ezeket az uniós intézményekben

(MTI)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Nagyon helyes! Csak,hogy ezek után engedjék meg az ellenzéki pártoknak,hogy megszámolják és mennyi az igen és mennyi a nem szavazat ,ki rajzolt a válasz helyett. Én igennel szavaztam!
Amit mondanak azt nem szabad elhinni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kukac50
Nagyon helyes! Csak,hogy ezek után engedjék meg az ellenzéki pártoknak,hogy megszámolják és mennyi az igen és mennyi a nem szavazat ,ki rajzolt a válasz helyett. Én igennel szavaztam!
Amit mondanak azt nem szabad elhinni!
szaboria1
Az ismeretlen tettest elöbb keresni fogjá egy pár hónapig. Addígra a nép el is felejtí.
Cicamama55
Nem kell nagy szakértőnek lenni, hogy ez az egyetlen történet totálisan rávilágít hazánk jelenlegi belpolitikai helyzetére...
42
Most már nyilvánvaló, hogy ez ősztársadalmilag nem megy (nincs annyi felelős, józan gondolkodású szavazó Magyarországon), úgyhogy elérkezett az idő, hogy a saját, lokális környezetedben elkezd listázni a vadhülye fideszre szavazókat, és kezd el személyesen számonkérni őket - csúnyán !!

Esetleg pelepörkölheted a nevüket egy leölt disznóba.
cikicakk55
Na ezt most nem értem! A cím szerint: "A kormány feljelentette Hadházy Ákost a nemzeti konzultáció miatt"
Aztán az első sorban meg a következő van írva : " A kormány feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a nemzeti konzultáció hitelességét rontó megnyilvánulások, illetve becsület csorbítására alkalmas hamis felvételek készítése és nyilvánosságra hozatala miatt."

Most akkor tudják,hogy Hadházy Ákos a bűnelkövető,vagy ismeretlen a tettes,de akkor miért jelentették fel Hadházyt? nagyon bonyolult ez a jogi nyelvezet egy hétköznapi,nem jogot végzett embernek. Mondjuk nekem már az is sok volt,mint egy primitív embernek,aki ennek az országnak a tagja,hogy miért bűn az,ha valaki aki ráadásul egy Párt tagja,így több a jogosultsága mint például nekem ( vagy durbincsnak) belenézni azokba a konzultációs ívekbe? Már a csapból is az folyik,hogy 2,4 millió ember küldte vissza( nem foglalkozom az apróval,nem keresgélem,hogy pontosan a 2 milla után hány ezer jön még) vissza küldte a leveleket és a bánat tudja hányan online(szerintem 150 ember maximum,de ők nagyon sokat) küldtek be.Azt is furcsának tartom,hogy a választásoknál,már délutántól írogatják a részeredményeket,de este 22 órára már a végeredmény is meg van. A migránsokra ki írt népszavazás is 1 nap alatt meg lett számolva. Ma dec 11 van. Dec 1 volt a határidő,ami már alapból is több volt mint az eredeti.Tehát már megint a szokásos! A FideSS mindent megtehet!
quadrocopter
Figyeled az MTI-s fotót? Egy korábbi felvételen a dobozoktól balra látható volt az oszlopokba rakott, még szét nem hajtogatott kartondobozok halmaza! Ezt most gondosan "lefelejtették" a felvételről! Vajon miért?

Aztán ott van még a hangfelvétel, amelyen a helyi szaki nyilatkozik a darabszámról, amely kb. 400.000!

Ebből nagy hordaszopás lesz ismét! Egyébként mióta és milyen jogi norma szerint nem lehet hazugsággal vádolni egy szutyok rezsimet?
42
A lényeg - amit már régen meg kellet volna tenni -, hogy a mindennapokban bántsd azokat, akik nap, mint nap próbálnak magukhoz hasonló hazug, tolvaj, rabló, gyilkos kutyává tenni téged.
Kezd el bántani azokat, akik minden nap bántanak téged.
Equus
@cikicakk55: ha Hadházyt jelentik fel, helye lenne az ő állításának bizonyítására és ha kiderül, hogy rosszhiszemű volt a feljelentés (lényegében Handó úrasszony mellett esélytelen, de mégis), hamis vád miatt felelni kell és ott az égés a hazugságaikkal is plusz a rágalmazás. Ez csak maszatolás fidesz módra, aljasul.
Rózsika Hatházi
Na, azért én nagyon kíváncsi lennék valamire. " Hadházy Ákos és pártjának akciója egy előre kitervelt kísérlet volt arra, hogy a magyarok ne mondhassák el a véleményüket a betelepítési tervekről" Azért szedjük már kronológiai sorrendbe a dolgokat! A nemzethy inzultáció már ki lett postázva, a buzgó mócsingok által kitöltve és visszaküldve, amikor Hadházy elkezdett kutakodni. Mondja már meg nekem, valami fityiszes okostojás, hogy akkor milyen kísérlet is zajlott arra, hogy a zemberek ne mondhassák el a véleményüket? És arra is kíváncsi lennék, ha ez a f@szság ország-viágra szóló siker lett, mi a tosznak titkosították 20 évre a nemlétező Soros tervet? Nagyon nagy baj van abban a fejekben!
Sámannus
A fütyisz létezésétől fogva egy hazug szélhámosok gyülekezete.miért is kéne nekik hinni, mikor maguk is összehordanak hideget meleget, mint az időjárás is változik.
Ne csodálkozzanak, ha már a gondolkodók kiábrándulnak belőlük
nemfideszes
Ezek szerint mostanra készültek el a fijjúk a hamisan kitöltött konzultációs papírokkal.
kereső
Mondja már meg nekem-hülyére vettnek-valaki,hogy egyáltalán mi ez a Nemzeti Konzultáció? Nem több ez "rangban"!,mint egy közvéleménykutatás,vagy ksh számlálás/ott is titkosak az adatok/.Milyen jogkövetkezményei lehetnek,kire ró feladatot,felelősséget,milyen jogszabály alapján?Vagy ezzel kivánják kiváltani a népszavazás intézményét?Komolyan nem értem.Ráadásul most ez az agybajos feljelentés.Mit a francot sértett meg Hadházy ,az agymenők hülyeségén kivül?
Rózsika Hatházi
@kereső: Kérlekszépen ez a nemzethy förmedvény nem más, mint milliárdok elherdálása a közpénzből. Mit nem értesz ezen? :)))))
kereső
Értem én,de ennyi pénzért már kormányozni is lehetne,nem?Az ilyenre mondtuk úgy az átkosban!,hogy na már megint paszirozzuk a sz@rt.
Lepényleső
A 178 491 igazolható az adattárba? A többit akár egy kódexmásoló is csinálhatta?
Pálinkás Pál
Ez öngól is lehet narancsmarhák...mert ha eljut bírói szakaszig a dolog,ott a bíró elrendelheti az ívek megszámlálását...és nem a fidesz nyomikörökben,hanem hatóságilag,minden párt képviselőjével...akkor mit csináltok majomhorda???A másik ...rajtatok kívül ki hívja hitelesnek a sajtpapírt amivel bombázzátok az embereket??
quadrocopter
@Pálinkás Pál: De főleg, vajon mikért nem mutatta meg szaros Rogán-Tróger Bűnöző, ha egyszer hulla f@sza minden az ügyben?
cikicakk55
@kereső: Nem vagy egyedül.Én sem értem,pedig már lassan 8 év alatt megtanulhattuk volna,hogy ne is akarjuk megérteni.Lényeg,hogy a FideSS új tákolánya, Polt petya és a nemlétező köztársaság Elnöke szerint minden amit a FideSS csinál az jogos és törvényes. Ugye mi vagyunk a kekecek,mert mindenben megakarjuk találni a miértet,és,hogy kinek jó?
Pálinkás Pál
@quadrocopter: a válasz te is tudod...mert azok a dobozok jórészt üresek,vagy olyan válaszokat tartalmaznak ami nem médiapublikus!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Ezért írtam feljebb, hogy a még ki nem bontott dobozokat nem "állították szolgálatba" - ezt hagyta le a Magyar Tah= Iroda a f
human
Feljelentették, de mentelmi joga van, amit csak az országgyűlés szüntethet meg. Azt meg pont a fidesz nem fogja, mert propagandának nekik simán elég a feljelentés. Egy nyomozás még véletlenül pont a fideszt buktatná le. Volt már ilyen nemrég, mikor Hadházy maga kérte, hogy függesszék fel a mentelmi jogát, de nem tették.
F_Viktor
Jót nevettem... :-)) Gondolom Hadházyból is hasonló érzelmet váltott ki a hír...

"...a Budapesti Közjegyzői Kamara elnöke december 7-én hitelesítette a ténytanúsító jegyzőkönyvet."

Ugyebár Hadházy november 21-e estére kapott rngedélyt a "látogatásokra", a fityesz kommunikáció pedig most egy december 7.-i "hitelesítésre" (sicc!!) hivatkozik.

Több, mint röhej a birkavacsorának szánt játék.
42
A kormány keményen beszopja ezt a feljelentést.
Csak az a vaj, hogy a büntetést mi fizetjük ki.

Amúgy meg tudná mondani valaki, hogy jelenleg hol van Habony.
Mennék utána.
Egy masszív mellberúgás jár neki, a kis csírának..
1bitang
Hadházy feljelentette a fideszt (a kurmányt) - a kurmány (a fidesz) feljelentette Hadházyt.
Erőviszonyok: kurmány : Hadházy
100 : 0
Van további kérdés?
csipetke
Az idióták!Nem feljelenteni kellett volna,hanem már az összeszámláláshoz odahívni néhány embert az ellenzékből,hogy hihetőek legyenek azok az irreális számok,amit ők kommunikálnak.Azt nyilván még ők sem hiszik el,amennyit állítanak.Mi meg főleg nem.
lusta
Halkan kérdem, milyen siker az, amiről senki nem tudhat semmit? Az, hogy valaki visszaküldte, még csak egy dolog, de a válaszlevél mit tartalmazott? Ha lenne erről egy kis, iciri-piciri információ föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk részéről, nagyon örülnék neki.
Desischado
@lusta: Majd hülyék lennének engedni, hogy az ellenzék oda szagolhasson! Még kiderülne, - szerintem így is ki fog - hogy hazudtak, min mindig! Hadházyt szerintem sem fogják a bíróságig citálni, mert nem merik megkockáztatni, hogy megszámlálják azokat a visszaküldött válaszokat. Szóval ebből megint nagy saller lesz, reményeim szerint!
lusta
@Desischado: Sorosbérenc föld-trafik ártunk és qurmányunk kitalálta a nemzethy inzultáció című intézményt. Épp ezért ezt semmilyen törvény nem szabályozza. Mire eljut a bírósági bizonyítási szakaszba az ügy, addigra minden levelet megsemmisítenek. Ki van ez találva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.