A mondat, amire senki sem számított. "Hogy van az, hogy terrorizmusért körözött emberek flangálhatnak maga körül? Kiderült, hogy Ghaith Pharaon az ön vejével üzletelt. Hogy van ez? Magyarázza meg!," szólította fel a miniszterelnököt az LMP-s Demeter Márta hétfőn a parlamentben. Az azonnali kérdésre Orbán Viktor előhúzta a tökéletes választ. Felállt és azt mondta, hogy "mélyen tisztelt elnök úr, tisztelt képviselőtársam, boldog karácsonyt kívánok! "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kisrigó
Ez a cinizmus már mindennek a teteje! A sok idióta körülötte, (akik bitorolják a hatalmat!) vigyorogva tapsol. Őurasága meg büszkén néz, hogy aszondja: Milyen jól megválaszoltam kedves csicskásaim! Szégyen és gyomorforgató!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kisrigó
Ez a cinizmus már mindennek a teteje! A sok idióta körülötte, (akik bitorolják a hatalmat!) vigyorogva tapsol. Őurasága meg büszkén néz, hogy aszondja: Milyen jól megválaszoltam kedves csicskásaim! Szégyen és gyomorforgató!
yazo64
Mit mondott volna? A boldog ádventet már lestipistopizta tavaly a matócsy:)
nagyapa
Erre a cinizmusra kérem mindenki emlékezzen majd akkor,amikor az X-et rakja arra a választási papírra.De mit is várhattunk ettől a cigánytól?!A vérükben van,hogy a magyart lenézi.A tapsikolóknak meg készíteni a tyúklábas ruhát.Tudomásom szerint ahova valók,ott nem az Armani divatház a beszállító és nem méretre van készítve.Kap amilyen van!
csipetke
Ez a fidesz.Mikor rákérdeznek valami sötét aljas dolgukra,elütik egy semmitmondó válasszal.Mekkora egy genyó banda?!
karma1
Na, azert en a 444! -tol nem azt vartam volna, hogy a cimeben ennyire megdicseri orban basi "fasza" valaszat!?
Ez nem "tokeletes valasz", hanem undorito cinizmus! (Persze, egy fogalom-csavarral lehet azt mondani, hogy cinikus valasznak eppen ez volt a tokeletes).

Mint amikor asszem vida ildit (?) kerdeztek meg valamirol, es amire azt valaszolta, hogy "csak"

Ez a ket valasz pontosan kimeriti a fidesz szellemi es politikai szinvonalat...
Jol irja @nagyapa : majd az ilyen es ehhez hasonlo cinikus mondatokra emlekezzenek a szavazok a fulke maganyaban...
Es akkor johet a fulkefor 2.0 verzio
Clavigo
@Szeparepa2: Valami ilyesmire gondoltam én is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.