,,A 2008-ban kezdődött gazdasági válság előtti szint alá sikerült csökkenteni a szegénység vagy társadalmi kirekesztődés kockázatának kitettek számát Magyarországon – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára hétfőn Budapesten, a Védelem, aktivitás, képessé tevés című konferenciasorozat rendezvényén.” – A Fidesz-kormány propagandaanyagának cáfolata következik, itt a Zárójelen.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Elolvastam a cikket.Azt írják hogy:
" 2016-ban 2,5 millió embert, a lakosság 25,6 százalékát érintette, 76 ezer emberrel kevesebbet az egy évvel korábbinál” –"
Azt elfelejtették oda írni,hogy abból a 76 ezerből egy jó nagy része éhenhalt,megfagyott,vagy csak mert nem tudta kiváltani a gyógyszereit egyszerűen bele halt egy gyógyítható betegségbe. A másik része meg elslisszolt az országból,mert nem akart úgy járni mint azok akik elhaláloztak. Jó lenne ha a statisztikákhoz oda írnák azt is,hogy miért? na meg nem úgy kéne kiszámolni a magyar átlagkeresetet,hogy egyedül Mészáros Lölő évi bevétele egy egész városnyi ember átlagfizetését feltornyozza a havi 180.000 ft-ra,mikor szinte nincs is olyan ember aki annyit keresne.Vannak annyian a FideSS falkában,hogy az ország minden városát,faluját és tanyáin élők megélhetési átlagát az egekbe repítik. Kb 300 ember fizetése miatt 8 millió Magyarnak lassan ki lóg a segge a gatyából. Akiknek még nem,azok is kaparhatnak de nagyon ha ez a tolvaj bagázs marad.
nevemnick
Na, egyre több felemelkedőben lévő erőforrás van hazánkban.
A fitymasz szerint...
Az Ormánságban, Borsodban nem ez a jellemző...
Nessy
@nevemnick: Odáig nem jutnak el honatyáink, honanyáink, messze van a parlamenttől, meg a Lendvay utcától! Ha járnának is arra, az Audi ablakából nem látszik!
42
orbán a bosszúálló.
orbán bosszút áll a munkásokon.
orbán nem szeretné, ha munkások jól keresnének.
Már az első orbán kormány alatt is kiderült ez.
Sokkal rosszabb volt a melósoknak, mint a bokros csomag alatt.
orbán egy bosszúálló ember.
orbán gyűlöli a magyar dolgozókat.
Hagyja meghalni őket - minket.
Orbántól az ördög is tanulhatna.

Csak egyszer kerülnék a közelébe, a bánkártyámmal iktatnám ki (a nyakán az ütőerét vágnám át vele).
nevemnick
@Nessy: az ormánsági volt parlamenti főfideszes képviselő többször járt arrafelé, mert az Ős-Dráva program ,,jelentős" részvevője, mentora volt. Rá jellemző módon egyszer sem kereste fel a ott élő sanyarú sorsú embereket, hogy miben segíthet, csak a repi megjelenéseken vett részt. (Igaz, hogy a borászata mellett nem sok ideje van a jó pénzért ,,vállalt" munkájára).
Egy igazi nemzethy magyar...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.