Baleseti adó Bankadó Burkolt ingatlanadó önkormányzati szinten Dízel adó E-útdíj emelt szintű indítása Egységes biztosítási adó Energetikai különadó Energiaellátók jövedelemadójának fenntartása Élelmiszerlánc-felügyeleti díj Fordított általános forgalmazási adó a mezőgazdaságban Igazgatási szolgáltatási pótdíj Ingatlanspekulációs adó Játékgép adó Kamarai regisztrációs hozzájárulás Katasztrófavédelmi hozzájárulás Kereskedelmi láncok különadója Kommersz szeszek büntetőadója Közmű adó Külföldi rendszámú autók adója Nyugdíjadó Népegészségügyi termékadó (chipsadó) Online szerencsejáték adó Pornóadó Pénzügyi tranzakciós illeték Személyforgalmi behajtási díj („dugódíj”) Szociális hozzájárulási adó Távközlési szolgáltatási adó (mobiladó) Távközlési- és telekommunikációs különadó Végkielégítések 98%-os különadója + Európa egyik legmagasabb áfájával sarcolta meg Orbán a magyarokat.

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
De a vén fasz a kaszinós az ugye nem adózik Hála Istennek. úgyis olyan szegény nem? Miniszter úr: csapjam arccal a marha szarba De nyakon vágnám ezt a kis kokerót.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
De a vén fasz a kaszinós az ugye nem adózik Hála Istennek. úgyis olyan szegény nem? Miniszter úr: csapjam arccal a marha szarba De nyakon vágnám ezt a kis kokerót.
simmering73
És ennek tapsol a sok tapló fideszes barom.
qxy
@simmering73: Mert el vannak vakítva.Nekem is volt egy kollégám. azt mondta.
Én is haza akarok menni és olyan maradandót alkotni mint Orbán. Majd ki ugrottam a kocsiból pedig én vezettem. .- Mi??? Mondj már egy valami maradandót azon kívűl hogy semmink sincs csak a Fidesznek, te áááálat. Mi volt a válasz? .- Hááát nem tudom mit tett de szerintem jó ember. . Azt sem tudja mit tett de jó ember és olyan akar lenni. Na tipikus Fidesz .Ja, diplomás hülye gyere.
koszpeko
Akkor most mi is van???

24.hu/fn/gazdasag/2008/10/11/uj_budzset_kisebb_adokat/

2008. 10. 11. 11:45

A kisebbségi kormány tehetetlenségét és a pénzügyi válságra adott késedelmes reakcióját kritizálták a Fidesz szombati konferenciáján, ahol új költségvetést és adócsökkentést szorgalmaztak, és arról is beszéltek, hogy Magyarországnak az euró minél előbbi bevezetése az érdeke.
Navracsics Tibor frakcióvezető, a Fidesz gazdasági kabinetjének és európai parlamenti delegációjának Válságból válságba címmel megrendezett konferenciáján arról beszélt, hogy pénzügyi válság és kezelése a kisebbségi kormány sérülékenységét, instabilitását és csődjét mutatja. Szerinte új költségvetési törvényre és adótörvényekre, valamint jelentős adócsökkentésre van szükség.

Varga Mihály, a Fidesz gazdasági kabinetvezetője is azt mondta, hogy Magyarország adócsökkentés nélkül nem tud elindulni a növekvő pályán. Hozzátette: a lakosság nem lehet első számú elszenvedője annak, ami az országban történik, így a kormány a reálbérek befagyasztásával, nem biztos, hogy a megfelelő megoldást találja meg.

Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője pedig úgy vélte, a válság bebizonyította, hogy mindent összevetve Magyarországnak az euró minél előbbi bevezetése az érdeke.
nezelodo
Ahogy elnézem, a listából hiányoznak az önkormányzatok által beszedhető, törvény által meghatározott adók.
quadrocopter
@nezelodo: meg a folyamatosan emelkedő helyi sarc, a parkolási díjak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.