Az egykori honvédelmi miniszter titokban ad tanácsokat a közvélemény-kutatásokat végző cégek vezetőinek. Miközben a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint egyre erősebb Gyurcsány Ferenc pozíciója, a baloldalon az egykori szocialista honvédelmi miniszter titokban tanácsokat ad a közvélemény kutatásokat végző cégek vezetőinek. Szekeres Imre letagadta, hogy találkozott volna Horn Gáborral és Závecz Tiborral. Rejtett a kamerás felvételünkről kiderült, hogy a szocialisták egykori minisztere, országgyűlési képviselője az egyik belvárosban található MSZP-irodába ment. Szekeres Imre csak néhány percet töltött ott, majd társak nélkül indult kávézni, és később vissza is tért az épületbe. Kisvártatva ugyanahhoz az épülethez ért Závecz Tibor, a Závecz Research közvélemény-kutató cég vezetője. Szerettük volna megtudni Szekeres Imrétől, hogy a szocialista párt miért kereste meg a céget.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Béla333: Pihenj le, Belam, a gutautes nagyon csunya betegseg, sokaig fogsz labadozni utana...:o)))
Azert, mert a te orrodra nem kototte Greczy, hogy mi lesz a kovetkezo lepese, azert ok dolgoznak, nem varnak a te engedelyedre. ...:o))) Szerencsere,... Mert neked meg mindig nagyobb ellenseged Gyurcsany, mint az egesz maffia kormany...:o))))
Joejt, el ne felejtsd bevenni a nyugtatokat,. kell az az ilyen eros felindulasra...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Pöpec: Koszi a frappans megfogalmazast...:o))) Na meg azt az infot is, hogy kinek kellene es mit bizonyitania, mivel ezekkel a dolgokkal nem vagyok tisztaban - sosem voltam kapcsolatban semmifele birosaggal...:o)))
Pöpec
@karma1: Jó neked. Gréczynek csak azt kéne bizonyítania, mekkora kár érte a hamis állítás miatt. Mondjuk egy Ft. De a sas nem kapkod legyek után, Gréczy úriember, ezért ejti az egész ügyet.
Pálinkás Pál
@Béla333: Hát...olvasgatva a kommenteket,én úgy látom lépten-nyomon téged cáfolnak meg...nos ki is hazudik akkor???
Béla333
@Pöpec: 09.52
Mire hozna tanút a Fidesz? Hogy a Fidesszel találkozott és egyeztetett Gréczi?
Nem érted az egész történetet?
Béla333
@Pálinkás Pál: 10.27
Engem? Semmi mást, többet nem mondtam/írtam, mint ami az újságokban megjelent, amit nyilatkozott a helyi MSZP-s!
Az meg hogy mondjuk te valamit megcáfolsz, már bocs, de elég halovány indok!
Ami tény: Gréczi bejelentette, hogy hazugság minden, mindenkit beperel.
Aztán mégsem. Bejelentette, hogy a birtokában van olyan térfigyelő kamera (honnan?) felvétel, ami azt bizonyítja, hogy a kérdéses időpontban Pesten volt. Csak éppen nem mutatja meg senkinek!
Elég halovány valami, de aki abban akar hinni, hogy nem is egyeztet borospincékben a DK és a Fidesz, az úgyis ezt hiszi, bárki bármit mond vagy cáfol.
Pont mint a Fideszesek: nekik is mondhat az ember bármit, csak azt hiszik el, amit Orbán mond!
Béla333
Ja és még egy, amivel egyértelműen lehetne tisztázni, hogy milyen gépkocsik voltak lent: a helyi MSZP-snél megvannak az adott gépkocsik rendszámai, csak megtiltották nekik a Horváth (pártfőnök) Gyula, hogy beszéljen erről.
Pedig ezzel rövidre lehetne zárni minden találgatást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.