Az egykori honvédelmi miniszter titokban ad tanácsokat a közvélemény-kutatásokat végző cégek vezetőinek. Miközben a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint egyre erősebb Gyurcsány Ferenc pozíciója, a baloldalon az egykori szocialista honvédelmi miniszter titokban tanácsokat ad a közvélemény kutatásokat végző cégek vezetőinek. Szekeres Imre letagadta, hogy találkozott volna Horn Gáborral és Závecz Tiborral. Rejtett a kamerás felvételünkről kiderült, hogy a szocialisták egykori minisztere, országgyűlési képviselője az egyik belvárosban található MSZP-irodába ment. Szekeres Imre csak néhány percet töltött ott, majd társak nélkül indult kávézni, és később vissza is tért az épületbe. Kisvártatva ugyanahhoz az épülethez ért Závecz Tibor, a Závecz Research közvélemény-kutató cég vezetője. Szerettük volna megtudni Szekeres Imrétől, hogy a szocialista párt miért kereste meg a céget.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Béla333: Pihenj le, Belam, a gutautes nagyon csunya betegseg, sokaig fogsz labadozni utana...:o)))
Azert, mert a te orrodra nem kototte Greczy, hogy mi lesz a kovetkezo lepese, azert ok dolgoznak, nem varnak a te engedelyedre. ...:o))) Szerencsere,... Mert neked meg mindig nagyobb ellenseged Gyurcsany, mint az egesz maffia kormany...:o))))
Joejt, el ne felejtsd bevenni a nyugtatokat,. kell az az ilyen eros felindulasra...:o)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Megy a manipuláció ezerrel!
Nem hiába vonult ki a magyar piacról a Gallup...
Nessy
Tényleg már mindenki paranoiás kis hazánkban?
Béla333
Pl. az ügyvédeknek vagy az orvosoknak van egy olyan kamarájuk, aminek ha nem tagja az illető, akkor nem dolgozhat az adott szakmában.
A közvélemény kutatók meg úgy hazudnak, manipulálnak, hogy annak semmiféle következménye nincs. Legalább fel lehetne őket jelenteni, de még ez sem...
karma1
@Nessy: Szekeres olyan ertetlen oregember, akik figyelmen kivul hagyjak a technika vivmanyait. igy egy terfigyelo kamera felveteleit is.
Ugy gondolta, egyszerubb, ha A NEHANY PERCES benntartozkodasat siman letagadja, akkor azzal el is van intezve az ugy. Szerintem nem akart o tovabbi magyarazkodast ezzel kapcsolatban , a masik ket resztvevo pedig kapott egy kis ingyenraklamot.
Nem lett volna tetje annak, hogy Szekeres mit mond vagy mit csinal, igy meg sikerult sajatmagat elhitelteleniteni.
Azzal egyutt Belank megint hozta a formajat: amikor Greczyt azzal vadoltak, hogy egy szekszardi borospinceben talalkozott fideszes vezetokkel, es Greczy tobb budapesti terfigyelo kamera felveteleivel bizonyitotta, hogy a jelzett idoben Budapesten volt es egy parttarsaval setalt be az irodaba, azt Belank totalisan kizarja a kis eletebol, mert az csak bezavarna neki a Gyurcsany-fobiajaba (Atyaisten! Gyurcsany, Greczy meg a dk mar megint meg tudta cafolni a vadakat, videofelvetellel!!!)

A kerdesem mar csak az, hogy vajon ki es mi tilthatja meg a szociknak, jobbiknak, lmp-nek (szia, Bela!), vagy barmelyik masik partnak, hogy mukodo kozvelemenykutato intezetekhez forduljon adatgyujtessel? Hogy felkerje oket egy bizonyos targyban adatgyujtesben?
Szekeres hulye volt, mint annak idejen Rubovszky, aki nem hitte el, hogy a bekapcsolt mikrofon fel tudja venni az o halk megjegyzeset is, hogy "nem, azt a viktor nem engedi"...
Béla333
@karma1: 21.26
Ne hazudj már megint!
Gréczi nem bizonyította több budapesti térfigyelő kamera felvételével azt, hogy amikor Szekszárdon látták, akkor ő Budapesten lett volna.
Nem bizonyított semmit, csak a ti elfogult, DK-ra járó agyatok szerint.
Csak ezt mondta, de nem bizonyította.
Mint ahogy arról is csak beszélt, hogy feljelenti azokat, akik azt állították, hogy ő Szekszárdon járt a Fideszesekkel való találkozás miatt, de végül nem tett még feljelentést sem!
Te nagyon szeretsz hazudni, csúsztatni, ezért vagy biztos DK-s!
karma1
@Béla333: Pihenj le, Belam, a gutautes nagyon csunya betegseg, sokaig fogsz labadozni utana...:o)))
Azert, mert a te orrodra nem kototte Greczy, hogy mi lesz a kovetkezo lepese, azert ok dolgoznak, nem varnak a te engedelyedre. ...:o))) Szerencsere,... Mert neked meg mindig nagyobb ellenseged Gyurcsany, mint az egesz maffia kormany...:o))))
Joejt, el ne felejtsd bevenni a nyugtatokat,. kell az az ilyen eros felindulasra...:o)))
Béla333
@karma1: 21.44
Ne aggódj az egészségemért, pláne ne úgy, hogy a valóságban inkább az ellenkezőjét kívánnád.
Nem nekem kellene bebizonyítani Gréczinek a videó felvételekkel vagy a feljelentéssel (ami ugye a bíróság előtt egyértelműen kimutatná, hogy ki hazudott!) hogy igazat mondott-e vagy tényleg a hátunk mögött a DK a Fideszesekkel egyeztet, hanem a saját hitelessége miatt kellene igazolni, hogy igazat mond!
Próbálj már meg néha igazat is mondani, mert már elég unalmas a hazugság cunami, amit rendszeresen ide öntesz!
karma1
Nem hazugsag az, ezt te is tudod, de te imadsz vadaskodni: ez csak egy velemeny, amit viszont te keptelen vagy elfogadni, mert nem az imadott lmpedrol szol.
Sajnallak.
Ja, rosszat pedig abbol az okbol nem kivanok senkinek sem, mert tudom, hogy a rosszkivansag visszaszall a kuldojere.
Nekem meg annyit nem ersz meg, hogy miattad beteg legyek, vagy elpusztuljak...:o)))
Béla333
@karma1: 21.44
Ahányszor olvasni lehet a beírásodat, biztosak lehetünk abban, hogy valamiben megint csak hazudsz, terelsz, mellébeszélsz, csúsztatsz, manipulálsz!
Képtelen vagy igazat mondani!
Ahogy egy hithű, fanatikus, jó DK-shoz illik!
Csak így tovább a habonyi úton!
Béla333
@karma1: 21.54
Ha képes vagy még egyáltalán az őszinte válaszra akkor áruld már itt el mindenkinek, hogy bárhol, bármikor lehetett látni azt a felvételt, ami Gréczi igazát igazolná, miszerint ő abban az időben Budapesten volt, amikor őt Szekszárdon látták?
Ne szégyelld bevallani, hogy ilyen felvételt soha senki nem mutatott be, így mindenki hiheti azt, hogy Gréczi szokás szerint csak huzudozott!
Tehát?
karma1
@Béla333: Mi kozod van neked, vagy nekem azokhoz a felvetelekhez? Azt a birosagnak kell majd latnia, nem neked vagy nekem, te nagyon okos! Mikor osztottak meg veled vagy a neppel egy birosagra tartozo ugy bizonuitekat?
Ennyire te sem lehetsz mar sotet,... Mert csak jatszod magad, nem vagy az, de neha nagyon maskepp viselkedsz...
anka
@karma1: - én ezen csak röhögök..., MERT, miért kellett volna Szekszárdig mennie Gréczinek mikor Budapesten is egyeztethetett volna a fidesszel?!?!?!
Nessy
na, ezért szoktam mosolyogni az új térfigyelő kameráknak, ha megyek vásárolni! Hátha egyszer valaki kiváncsi lesz, hogy kivel beszélgetek útközben, mi lehet a kiskocsimban, legalább jól nézzek ki a felvételen.
Most már csak azonos párttársak találkozhatnak, mert különben összeesküvők, ha mással is szóba állnak? Ez már tényleg agyrém!
karma1
@anka: Mert valami felvak szemtanu allitotta ezt, aki olyan jol latta Greczyt, hogy azt is elmondta, hogy vegig szemuvegben volt (Greczy), o viszont Olga kerdesere elmondta, hogy SEMMILYEN szemuveget nem hord, olvasashoz sem, tavollatasra sem es napszemcsit se hord. Innentol kezdve egy felvak hulyere alapozza az allitasat a fidesz...
Pálinkás Pál
@Béla333: Te nem is LMP-s vagy ,hanem igazi narancsmajom...itt éled ki a flusztrációdat,mert az életben mindenki keresztülnéz rajtad...ideböfögsz valami hülyeséget..és az emberek néha válaszolnak rá...szánalmas vagy!!!
Béla333
@Pálinkás Pál: 05.57
Tuskókám! Van egy megoldás a problémádra: ne olvasd el, amit írok, ha már ennyire zavar!
Egyébként meg még Gréczire visszatérve:
Nincs semmiféle bírósági szakasz, ahol megmutathatná, ha léteznének azok a felvételek, mert Gréczi nem tett semmit az igazának az igazolására, pláne nem tett feljelentést.
Az is elsikkadt itt, hogy a Szekszárdi MSZP-sek felírták azokat a rendszámokat is, amiben látták a politikus "urakat", talán meg kellene nézni, hogy kihez, mihez tartoznak azok a kocsik.
Nyilván, ha mondjuk egy nyíregyházi vállalkozóé lenne, akkor már nyilvánosságra is hozta volna a DK!
Az meg hogy az egyik résztvevőnek adott csak megszólalási lehetőséget K.O. az szintén nem az igazság irányába tett lépés, miért nem hívták be és miért nem hallhattuk azokat, akik kiborították a bilit, hogy mit is láttak?
És hogy miért Szekszárd? Talán azért, amiről szintén írogattak már, miszerint hogy ismeri mind a DK, mind a Fidesz, lehetett ott már egy Gyurcsány-Orbán találkozó is:

"A pincészetben a civilhetes.net szerint volt ennél izgalmasabb találkozó is korábban, mégpedig Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc között. "
hvg.hu/itthon/20171017_greczy_szekszard_fidesz_talalkozo?utm_expid=1324304-23.8USXuGWPRhWtdjJmATShwQ.0&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.hu%2F
Pálinkás Pál
@Béla333: "azt mondta, ismerőse hazafelé menve látta, ahogy a Heinmann pincészet felé vezető úton, egy kereszteződésben áll a két fideszes politikus, majd egy női sofőr által vezetett fekete Mercedessel megérkezik Gréczy Zsolt"
Olvastad...még csak nem is ő látta hanem az "ismerőse"!!!
és ezt miért nem tetted ide???"Felhívtuk a pincészetet is, ahol közölték, Gréczy illetve a két fideszes politikus nem járt ott pénteken."
Ez is fényesen bizonyítja hogy olyan jó fidesznyik módra tájékozódsz..ami nem illik a teóriádba ,az nincs...
látod ezért mondtam hogy szánalmas vagy!!!
Clavigo
@Béla333: Beééjláám,,egy klasszikus ,Neked.." Itt megint mindenki hülye,,csak Te születtél helikopternek.." Szedd össze magadat Beéjlám,,így sosem lesz belőled a Széltyúk táskahordozó csicskája.
Béla333
@Pálinkás Pál: 09.08
Te ostoba fajankó, ha neked lenne egy olyan pincészeted, ami a politikusok nem nyilvánosságra szánt találkozóit tudja lebonyolítani, akkor te azt mondanád egy riporter kérdésére, hogy igen! Nálunk szoktak találkozgatni? Hogy aztán örökre elfelejtődjön a pincészet, vagy még csődbe is menjen?
Neked is annyi eszed van,mint egy tyúknak!
Miért nem perelt Gréczi? Mert akkor kiderült volna az igazság a bíróság előtt!
Mondtam, már, hogy ne olvasd amit írok, mert a jelek szerint úgyis képtelen vagy megérteni!
Még megfájdul a fejed a nagy erölködésbe...
Pálinkás Pál
@Béla333: Talán azért nem perelt mert szarik rá magasról,amíg csak a hozzád hasonló hülyék rágódnak rajta...mellesleg...a te nöstény ducéd meg posványoson randizott kupaklalával,meg a többi fedeszdisznóval...az rendben van teljesen ,mi???
Béla333
@Pálinkás Pál: 09.27
Egy nyíltszini vita vagy egy borospincében tartott titkos megbeszélés, egyeztetés szerintem nem ugyanaz a kategória, csak az olyanok agyában, amilyen neked is van! Merthogy neked a jelek szerint nincs!
Pálinkás Pál
@Béla333: Milyen vitáról beszélsz??? azt nevezed vitának ahol a nagyasszonyod soros-tervezett,???Vagy bőszen helyest kupaklalának ???nos,ebben a pillanatban vált hiteltelenné bernike!!!
Béla333
@Pálinkás Pál: 09.39
Hazudsz, de hát ez a létedből ered. Vagy jobb esetben szövegértési gondjaid vannak.
Mindkét eset nagyon nehézzé teszi neked az életed!
Környezeted nem panaszkodik rád? Vagy levered őket, ha rosszat szólnak?
Pöpec
@karma1: Egyet mondok, kettő lesz belőle:
1. Tegyük fel, hamisan állítják "szemtanúk", hogy látták Gréczy Zsoltot Szekszárdon fideszesekkel. Az állítás Gréczynek nemvagyoni kárt okoz, amely miatt perelhetne.
"Aki másnak jogellenesen kárt okoz, köteles azt megtéríteni, amely kötelezettség alól csak akkor mentesülhet, ha bizonyítja, hogy magatartása neki nem felróható. A felróhatóságot az adott helyzetben elvárható magatartás megsértése jelenti."
Tehát bizonyítási kötelezettsége a kárt okozónak van, nem Gréczynek. Ne már az ártatlannak kelljen bizonyítani az ártatlanságát - vissza a középkorba, esetleg istenítélet?
2. Miért állítja Béla, hogy Gréczynek van bizonyítási kötelezettsége?
Bónusz 3. A napszemüveges verzió arra jó, hogy mégis mentesülhessen a "szemtanú" a kártérítési felelősség alól - "jaj, összetévesztettem valakivel".
"
Pöpec
@Béla333: "Gréczi nem bizonyította több budapesti térfigyelő kamera felvételével azt, hogy amikor Szekszárdon látták, akkor ő Budapesten lett volna.
Nem bizonyított semmit, csak a ti elfogult, DK-ra járó agyatok szerint.
Csak ezt mondta, de nem bizonyította.
Mint ahogy arról is csak beszélt, hogy feljelenti azokat, akik azt állították, hogy ő Szekszárdon járt a Fideszesekkel való találkozás miatt, de végül nem tett még feljelentést sem!
Te nagyon szeretsz hazudni, csúsztatni, ezért vagy biztos DK-s!"
.
Gondolod, hogy a fidesz nem hozna nyomban 8-10 kopasz tanút?
karma1
@Pöpec: Koszi a frappans megfogalmazast...:o))) Na meg azt az infot is, hogy kinek kellene es mit bizonyitania, mivel ezekkel a dolgokkal nem vagyok tisztaban - sosem voltam kapcsolatban semmifele birosaggal...:o)))
Pöpec
@karma1: Jó neked. Gréczynek csak azt kéne bizonyítania, mekkora kár érte a hamis állítás miatt. Mondjuk egy Ft. De a sas nem kapkod legyek után, Gréczy úriember, ezért ejti az egész ügyet.
Pálinkás Pál
@Béla333: Hát...olvasgatva a kommenteket,én úgy látom lépten-nyomon téged cáfolnak meg...nos ki is hazudik akkor???
Béla333
@Pöpec: 09.52
Mire hozna tanút a Fidesz? Hogy a Fidesszel találkozott és egyeztetett Gréczi?
Nem érted az egész történetet?
Béla333
@Pálinkás Pál: 10.27
Engem? Semmi mást, többet nem mondtam/írtam, mint ami az újságokban megjelent, amit nyilatkozott a helyi MSZP-s!
Az meg hogy mondjuk te valamit megcáfolsz, már bocs, de elég halovány indok!
Ami tény: Gréczi bejelentette, hogy hazugság minden, mindenkit beperel.
Aztán mégsem. Bejelentette, hogy a birtokában van olyan térfigyelő kamera (honnan?) felvétel, ami azt bizonyítja, hogy a kérdéses időpontban Pesten volt. Csak éppen nem mutatja meg senkinek!
Elég halovány valami, de aki abban akar hinni, hogy nem is egyeztet borospincékben a DK és a Fidesz, az úgyis ezt hiszi, bárki bármit mond vagy cáfol.
Pont mint a Fideszesek: nekik is mondhat az ember bármit, csak azt hiszik el, amit Orbán mond!
Béla333
Ja és még egy, amivel egyértelműen lehetne tisztázni, hogy milyen gépkocsik voltak lent: a helyi MSZP-snél megvannak az adott gépkocsik rendszámai, csak megtiltották nekik a Horváth (pártfőnök) Gyula, hogy beszéljen erről.
Pedig ezzel rövidre lehetne zárni minden találgatást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.