Nem nehéz észrevenni, hogy 2010 után hogyan növekedett meg nagyságrendileg a közéleti aljasságok, karaktergyilkosságok száma. A velejéig romlott kommunista állambiztonsági rendszer működtetőivel nemhogy nem foglalkozik a közvélemény, de sokan közülük húsz éve minket oktatnak a demokráciából – mondta mélységesen felháborodva a Magyar Nemzetnek adott interjújában 2009 nyarán Deutsch Tamás EP-képviselő. Ellenzékből, a hatalom sáncain kívül persze könnyű szép szavakkal szédíteni a jó népet. Hogy a kormányrúdnál mi történt, azt pontosan tudjuk: a Fidesz szó nélkül, villámgyorsan vette semmibe a korábbi nagy fogadkozásokat, nem csinálva különösebben titkot a tényből, hogy a „velejéig romlott” kommunista állambiztonsági hagyatékra és annak gyártóira, a „működtetőkre” nagyon is szüksége van az új rendszernek. Például a BM III/II-es csoportfőnökség magasan kvalifikált elhárító tisztjére, a Nagy Imre-temetést megfigyelő Tasnádi Lászlóra, aki éveken át koptatta az Orbán-kormányban az...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ráadásul velejéig romlott emlékezettel

Sőt valahogy egy fontos momentum mindig ki akar maradni

Az un. állambiztonsági szerencsétlenkedésekről rittyentett vezércikket a derék mno.hu. A szokásos morgolódás, a szokásos amnéziás és/vagy tájékozatlan momentummal. Persze mondanom sem kell a legfőbb gügyüről most is a ködösítés; egy szóval sem említve a tényt, hogy: azért szükség volt a besúgókra is! =))
No de hagyjuk, maradjunk a bűzlő fej(ek)nél! =)) Ahogy az lenni szokott egy meghatározó tényező megint még csak említésre sem került: „a drága jó Pista-bátyám”! A Bibó-kollégium és a párt kereszt-apja, az egyik ötletgazda és a Fiuk nagy védelmezője, a Sztyopa kedves apósa, az utolsó rendőr-miniszter a nyilvántartások szétzilálásának neves bajnoka! =))
lusta
@RonaGyuri: Ha valaki azt hiszi, hogy ma már nincsennek besúgók, hát nagyot tévedett. Az mno cikkében az az érdekes, hogy hosszú éveken át ő maguk is ugyanilyenek voltak.
RonaGyuri
@lusta: mit te gondolsz miért idézem oly sokat az mno.hu-t? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.