Nem sikerül a kormány és a Fidesz tagjainak eltalálnia ugyanazt a számot a nemzeti konzultációban résztvevőkről. Most éppen Rogán Antal mondott „hitelt érdemlő” adatot, ám ez ellentmond az eddigi számoknak.

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Erre szokták volt mondani: Egyik bal kéz nem tudja mit csinál (mond) a másik bal f@sz!
karma1
Talan az egesz kormanynak szepen vissza kellene menni idoben, az altalanos iskola elso osztalyaba, ahol a tanito neni a kozosseggel szemben valo viselkedesre oktatott bennunket (kinek koszonjunk, es hogyan, adjuk at a helyet az idosebbeknek, ne vagjunk bele a felnottek szavaba, es foleg, hogy NE HAZUDJUNK, mert a hazugsag azonkivul, hogy csunya dolog, amellett az ilyen hazug embert hamarabb utol lehet erni, mint a santa kutyat.
Erdekes modon, mi megtanultuk ezt akkor, 6 evesen.
Ennek a sok f@sznak 50 ev alatt sem jutott annyi idejuk erre a kis igazsagra, hogy magukeva tegyek azt?
nezelodo
Toncsika, ha igazat mondanál nem tévesztenéd el, mert nehéz lehet ám megjegyezni, és a tévedés benne van, hogy mit hazudtál sorozatban korábban.
adrenalink
Tóni! Ilyen nagyszámú válasz esetén, hogy kereken 500-ra végződjön, annak minimális az esélye. Hídvégi meg Kovács hitelesebben hazudott...
papa.49
Még hazudni se tudnak valamennyire hihetően !!!
Nessy
Erre szokták volt mondani: Egyik bal kéz nem tudja mit csinál (mond) a másik bal f@sz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.