A holttestet az apa fedezte fel az egyik szomszéd szerint.

Holtan találtak egy 43 éves férfit rácalmási otthonában, amellyel összefüggésben elfogatóparancsot adtak ki kazah feleségével, a 41 éves Godó Aizadával ellen a rendőrök – írja a borsonline.hu.

A szomszéd szerint baltával ölhette meg a kazah nő a rácalmási férfit

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi halálát idegenkezűség okozta. Aizada magyar férjével Kazahsztánban ismerkedett meg, a férfi a gyilkosság előtt is ott dolgozott:

A férjet alig láttuk, csak a nő bukkant fel errefelé

– mesélte a Borsnak egy helyi lakos.

A férj éppen hogy most jött csak haza a külföldi munkából, és valamin összekaphattak a feleségével. Azt hallottuk, hogy az asszony baltával esett neki a férfinak. Mesélték, hogy a holttestet a férfi édesapja találta meg. Borzalmas lehetett a saját fiát így látni. Nem ismertük őket, a nő mindig csendes volt, sosem gondoltuk volna, hogy ilyet tesz

– nyilatkozta az ismerős a borsonline.hu-nak.

Cikk- és címlapkép: police.hu.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Azzannyát, arrafelé olyasmi lehet a balta, mint a mi istenfélő kormánypártunknak a kereszt. Igaz illiberálisék már kezdik beemelni a nemzeti jelképeik közé a baltát is. Na nem a fejszét, az nehéz a dakotáknak, azzal még munkásembernek néznék őket.
maci0427
El is lehetne viccelni ezt a gyilkosságot ugyebár, de nem úgy van ez...! Elgondolkodtató az, hogy mi készteti egy nőt arra, hogy megölje a férjét - barátját / vagy akárkit / és ráadásul egy baltával agyonütve ! Kíváncsi lennék az okokra, tippem az lenne, de várjunk még ezzel, remélhetőleg kiderül majd...
Csizmás Kond
...szerintem azért nem ilyen egyszerű az egész...
nezelodo
@maci0427: Lehet, hogy Kazahsztánban egyenlőek a nemek, és az asszony kezében nem csak főzőkanál, hanem néha balta is van, esetleg a történelmük tanúsága szerint sokszor még kard is volt? Sajnos nem tanulmányozta ez a szegény az ottani szokásokat sem az asszony temperamentumát.
Veleda
Okokat nem ismerjük, de ez nem menti föl a gyilkosság vádja alól. Megint egy baltás gyilkos. Harciasak ezek a kazahok----- levágta, --tényleg!
kokopelli
...migráncs lehetett nőnek öltözve Kazahsztánon keresztül belopódzva?
Mindig a Kovács XIII. József et. tiszthelyettesi vizsgája jut eszembe:
-Kovács et,mondjon négy köztársaságot a nagy Szovjetúnióból!
-Igenis ezredes et!..Üzbegisztán,Kazahsztán...hm..hm... Naésasztán,Hátasztán! ;-)
vadnarancs
Már megint a baltás haverok... Ugye Orsós? Ezt a csajt is beváltjuk valami kis lóvéra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.