Rengeteg veszélyes helyzetet hordozhat magában a tömegközlekedés. Érdemes felkészültnek lennünk az olyan helyzetekre, amikor baleset ér bennünket, vagy másokat. Tukacs Emánuel Dávid biztosítási szakértő mondta el lapunknak, hogy mire érdemes figyelnünk baj esetén.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: Levendula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Én pedig azt mondom, SOHA NE HÍVJON RENDŐRT közlekedési balesetnél, ha csak anyagi kár történt. Mert a helyszínelő rendőr egyedül dönti el, ki volt a hibás...
Az csak süket duma, hogy majd a rendőrségi szabálysértési előadó dönt az ügyben, meghallgatva a balesetben részt vevő(k) vallomását is és nem hagyatkozik kizárólag a helyszínelő rendőr véleményére.
Saját történetet meséltem el, ahol mi voltunk a szenvedő fél, és ugyanannyi pénzbüntetést kaptunk, mint az, aki okozta az ütközést.
X-ray
@Levendula: Mi az, hogy nem hallgattak meg benneteket a yardon? Ezek szerint amit mond a rendőr, az szent és megfellebbezhetetlen? És ha tévedett, akkor mi van??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.