A nagyszabású kínai és orosz ügyletek hosszú távon befolyásolják utódaink életét is. Csodálatos ez a demokrácia. Csaknem minden apróságról megkérdezik az emberek véleményét, mielőtt a kormány bármiről döntene. Néhány kivétel azért van. Ezek közé tartoznak a külföldi országokkal történt megállapodások, amelyek hosszú távon befolyásolják nemcsak a mi életünket, hanem az utódainkét is, beleértve azokat, akik még meg sem születtek. Erre jó példa a Paks II. beruházás és az új vasútvonal építése Budapest és Belgrád között.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Amiben pénz van arról nem ,,konzultálnak,, azt eldöntik maguk, konzultálni csak a mondvacsinált témákról lehet ))))))))))))))))))))))))
RonaGyuri
Solymosi professzor nem ismeri a viccet

A nagyszabású kínai és orosz ügyletek hosszú távon befolyásolják utódaink életét is
A mno.hu-n vélemény írása jelent meg „Amiről nem kérdezik meg az embereket” címmel, melyben rácsodálkozik a mai magyar demokrácia egyáltalán nem diszkrét bájára!
Azt kell mondjam a professzor úr nem ismeri klasszikus viccet, melyben a „családfő” az illetékes minden fontos dologban, csak 30 éves házassága alatt ilyenre még nem volt példa! =))
Nessy
@RonaGyuri: Megmondták, hogy a magyarok ostobák, csak összezavarna öket egy - egy ilyen kérdés. Ergo konzultálnak vele, ahol ostoba kérdésekre csak egy válasz lehetséges, ami természetesen a kormány álláspontja!
Aztán az egészet titkosítják.
Természetesen az ó saját, akarom mondani a mi lábunkon álló családja nem sinyli meg ezt az értelmetlen hitel felvételt, hiszen abból lehet annyit lopni, hogy minden rendbe legyen a házuk táján.
Boruljon rájuk a Kossuth téri karácsonyfa!
Csizmás Kond
Na és tessenek mondani, melyik az az üzlet ami nem folyásolna be semmit ?
papa.49
Amiben pénz van arról nem ,,konzultálnak,, azt eldöntik maguk, konzultálni csak a mondvacsinált témákról lehet ))))))))))))))))))))))))
Aki Én
Ez az írás azt sugallja, mintha bármiről megkérdezték volna az embereket.
Ez részben sem igaz, mert minden eddigi inzultációban ott volt a válaszuk is, nem érdekelte őket sosem az emberek véleménye. Attól rettegnek. Ezek kizárólag az olyan gyengeelméjű szektatagoknak szólnak, mint a Kondom is, aki most is megragadta a lényeget, és feltette buta kérdését, kétséget nem hagyva, hogy érti-e a cikket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.