Mi az isten történik a baloldalon? Miért nem állapodnak meg, aztán együtt szidják Orbánt? A Fidesz kottájából játszanak? Itt az ideje egy másik perspektívából megnézni a történteket, ahonnan minden érthetőbbé válik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
véletlen??? Az első kép egy reklám a szeretteink sírhelyéről!!! =))
justhpeter
@RonaGyuri: Nem véletlen, hiszen ez lesz a helye a baloldalnak a vereség után 2018-ban. Csak a túlélésre játszani a biztos halál. Magunk között szólva nem is érdemelnek mást. Most válik igazzá, hogy bűn volt Bajnaiék kiszorítása 2010-ben.
Béla333
És egy igen fontos dolog nem szerepel szerintem a cikkben:
az egymást 1994 óta kormányon váltogató és a korrupciós bűncselekményeket közösen elkövető, a lopott pénzt elosztó Fidesz és MSZP annyi mindent tudhat egymásról, hogy a börtöntől való félelem és egymás zsarolhatósága egy háttér összefogásra kényszeríti őket. A közös, mindennél fontosabb cél, hogy nehogy kormány közelébe kerüljön olyan párt/politikus, aki nem volt részese ezeknek a bűncselekményeknek, ellenben helyzetbe kerülve és szembesülve a disznóságokkal kiboríthatja a bilit.
Ez ugyanis jó esetben börtönt jelenthet a maffia tagoknak, rosszabb esetben akár meg is úszhatják (pl. elévülés, vagy más ok miatt), de a nyilvánosságra hozott ügyek után többé nem kérhetnék a választók bizalmát!
Szerintem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.