L. Ritók Nóra életét tette fel a nyomorban élők, a kiszolgáltatottak segítésére. Ahogy arról a Városi Kurírban is írtunk, fáradhatatlanul dolgozik azért, hogy a bihari térségben élő szegények számára kiutat mutasson nehéz helyzetükből.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
A kiút ott kezdődne ha ezt a a sok szegényt felvinnék Budapestre és Orbánt eltaposnák. Az adományokkal csak a kínszenvedésüket hosszabbítják meg. Magyarul nem sok értelme van.
Clavigo
" Büszke és erős,,,,meg a saját lábunkra álltunk "...Igaz Vityka ?
Csizmás Kond
Amíg pártok napok alatt milliókat tudnak összekalapolni addig senki nem beszéljen szegénységről.
peterkelemen
Magyarországon van 5 millió létminimum alatt tengődő ember. Minimum másfélmillió ember aki elmenekült Orbán szemétdombjáról egy rendkívül szűk még középréteg, aki egyébként számlákkal és hitelekkel küszködik havonta és a pár tízezer akik ezeken szó szerint élősködnek.
Desischado
Sajnos, ezzel senki sem törődik. Sokaknak, - köztük nekem is - minden nap küzdelem a létért, és a karácsony csak arra jó, hogy még jobban érezze a koldus voltát az ember.
Clavigo
@Desischado: Hát ezt inkább nem "like "-olom..((((((
csipetke
@Csizmás Kond: Nyilván nem az éhező gyerekek,és a családjuk dobta össze azt a pénzt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.