Korrupciógyanús ügyek kivizsgálására folytatott belső nyomozást az amerikai Microsoft a magyar leányvállalatnál. Romániában egy hasonló microsoftos vizsgálat az ország legnagyobb korrupciós botrányát hozta. Itthon már most vannak furcsa egybeesések - írja a 24.hu.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán Európa egyik legkorruptabb embere.
Macskanő
"Romániában tavaly az ország történetének legnagyobb korrupciós ügyévé nőtte ki magát a Microsoft és az ottani kormányzat közötti bizniszek ügyében indult vizsgálat. A bukaresti Microsoft-akták összesen kilenc egykori minisztert érintettek kellemetlenül: a bíróság több, 2 és 6 év közötti letöltendő börtönbüntetést, valamint összesen 17 millió eurós vagyonelkobzást szabott ki rájuk."

Hol??? Romániában! Itthon meg majd kitüntetéseket kapnak.

"A kialakult helyzet miatt megkerestük a Miniszterelnökséget is, hogy tudtak-e a Microsoftnál lefolytatott vizsgálatról, illetve ezzel összefüggésben volt-e tudomásuk korrupciógyanús ügyletekről. Válasz egyelőre nem érkezett."

Még nem tudják mit hazudjanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.