Tavaly is csak később adta be a derekát a posta a pluszpénzek ügyében, ami akkor bizonyos feltéteek teljesülése mellett darabonként nettó 33-34 forintot jelentett a postásoknak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Egyre kevesebb a munkavállaló a pofátlanul alacsony bérek miatt, miközben a vezetők
többmilliós fizetéseket és végkielégítéseket tesznek zsebre. A nem hivatalos magyarázat szerint azért, mert ha kevesebbet keresne a vezérigazgató, akkor elmenne a magánszektorba és akkor jajajaj, nem lenne vezérigazgatója a postának! Egy postás 20 év munkaviszony után kapott 25 000 forintos béremelést, így már elérte a 161 ezres minimálbért! Persze bruttóban. És ezzel nincs egyedül. Míg a vezér 5 milliós fizetése mellé felvesz még 650 ezres tiszteletdíjat. Ráadásul, ha jól tudom öt hónap munka után sikerült kb. 5 milliós végkielégítéssel távoznia az előzőnek, Szarka Zsoltnak (a név kötelez?). Ez csak a fizetés. Egyéb bajok, hogy a »csökkenő levélmennyiségre« hivatkozva sorra szüntetik meg a körzeteket. Értem én, hogy kevesebb a levél, mint öt éve. Viszont az akkori 7-8 kilométer helyett 12-15 kilométert talpalniuk. És akik a számítógép mellett kiszámolják, mennyi levélhez mennyi idő kell, azok ezt piszkosul nem veszik figyelembe. A sima levelezés valóban csökkent. A végrehajtási ügyek, behajtói kézbesítendők száma megsokszorozódott. Hiába mondja a szarházi kleptokrata fidesz banda: Magyarország jobban teljesít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.