Határozatot fogadott el az Országgyűlés az Európai Parlament november 16-án megszavazott, a "Soros-terv végrehajtásáról szóló" határozatával szemben. A dokumentumot 142 kormánypárti és jobbikos igen és 3 – független képviselőtől érkezett – nem szavazattal fogadták el a képviselők.

A parlament ezzel kimondja, hogy

felháborítónak tartja, ezért elutasítja a bevándorlók befogadására és szétosztására irányuló rendeleti javaslatot, azt, hogy állandó betelepítést és kötelező szétosztást indítsanak el az európai nemzetek kárára.

A bevándorlók kötelező kvóta alapján történő szétosztása visszafordíthatatlanul megváltoztatná Európa jövőjét és kultúráját – olvasható a határozatban.

Megszavazta a parlament, hogy a Soros-terv "felháborító"

Az Európai Parlament Soros-terv végrehajtásáról szóló határozatával szemben című határozati javaslatról tartott szavazás eredménye látható a kijelzőn az Országgyűlés plenáris ülésén. A dokumentumot 142 kormánypárti és jobbikos igen és 3 nem szavazattal fogadták el a képviselők. Fotó: MTI/Soós Lajos

A parlament azt is elutasította, hogy jogköröket adjanak át a bevándorlást támogató Soros-szervezeteknek annak érdekében, hogy részt vegyenek a bevándorlók behozatalában és szétosztásában.

Az Országgyűlés kimondta azt is:

elvárja az Európai Uniótól, hogy tartsa tiszteletben Magyarország szuverenitását, a magyarok népszavazáson kinyilvánított akaratát.

A Ház a kormányt is felszólítja, hogy ne engedjen az Európai Parlament és az uniós bürokrácia nyomásának, védje meg az ország jogait, utasítsa el a "Soros-tervet" és folyamatosan tájékoztassa Magyarország polgárait a "Soros-terv" végrehajtásának állásáról és a kormány intézkedéseiről.

A vasárnap, több fideszes és kereszténydemokrata képviselő által benyújtott javaslatot kivételes eljárásban tárgyalták meg, a határozat a közzétételét követő napon lép hatályba.

Forrás: OGY

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
cikicakk55
Tartalmas napjuk volt.Olyanról szavaztak ami nincs is. megnéztem Soros videó üzenetét,mind a hármat.Ott pont azt mondta,hogy nem lehet sem egy országot,sem egy népet arra kötelezni,hogy akarata,vagy a nép akarata ellenére olyanokkal keljen élniük akikkel nem akarnak.Ez épp úgy vonatkozik a Magyarokra,mint a migránsokra. Azt ugyan is meg sem említik a nagy Sorosozásban, hogy a migránsok,vagy menekültek közül szinte senki nem is akar itt maradni Magyarországon.Tehát a Soros terv szerint,őket sem lehet kötelezni,hogy olyan országban éljenek,ahol nem akarnak élni. Úgy tesz ez a varacskos disznó,mint ha a mi országunk maga lenne a paradicsom,mintha itt mindenki boldog,elégedett és ezért nem akar senkivel osztozni ezzel a boldogsággal. Azt is megmondta Soros,csak erről sem beszél a Kormány ( FideSS) ,hogy azok akik nem akarnak befogadni senkit,nem hibáztathatók,de más megoldással tudnak segíteni.Például embereket küldeni oda ahonnan ezek jöttek és megtanítani nekik a házak építését a földek művelését, a kutak fúrását,stb. hagyni kéne a civil szervezeteket,hogy a határainkon kívül tegyék a dolgukat és segítsék a menekülteket. na de az igazat nem írhatják meg,mert akkor kiderül,hogy hazudtak reggel,délben és éjszaka is.
wagabund
ahogy a táblán látható, 54-en nem szavaztak...azok hol a lófaszban voltak? he?...vagy netán brüsszeli kvótások seggnyalói?
Macskanő
Elmebeteg kormány, amelyik minden nap Sorossal kel és fekszik, mindenhol Soros-összeesküvést sejt. Nem azért választottunk kormányt, hogy a paranoiájával küszködjön, ehhez túl drága az országunk. Nincs itt ezer fontosabb megoldandó probléma?Ne a kormány teljesítményéről beszéljünk, hanem Soros Györgyről. Ha elégedetlen vagy, ne a kormányra haragudj, hanem Sorosra, ő az oka minden bajodnak. Mindez nyilván politikai stratégia is, másrészt Orbán habitusából és korlátozott kvalitásaiból ered: egy népvezér hordószónok, aki szórja az átkait az "elnyomó hatalomra", de képtelen felnőni ahhoz a feladathoz, hogy kormányfő legyen. Az államférfi minőségről már nem is beszélve.
Nessy
Ennyi "bólogató angyalka" mindent megszavaz, amiért megfizetik!
Madácsi Pali
@wagabund: képzeld bojkottálták a fideSS hazugságot.
RonaGyuri
ilyen arányban vannak komoly olvasásértési nehézségekkel küzdők?
lampa laz
Most boldog a csutirém, mert sikerült neki megint hülyére venni az országot. A hátsó szobában meg hallálra röhögi magát rajtuk. Na, meg a világ is.
A válogatás nélkül beengedett gazdag letelepedési kötvényes senkinek sem csípi a szemét, se az, h orbán és bandája hány milliárdot vágott zsebre ebből. Pedig ezektől nem, h félni, hanem egyenesen rettegni kellene a magyar embereknek. De inkább hisznek egy nemlétező szarságba, mert azt egy elmeroggyant idióta a nap 24 órájába ordibálja a képükbe.
Bolond ez a világ, de ebben élen jár Magyarország.
bakegya
@RonaGyuri: így van.Ez a sok fityiSS FÜGE A MENEKÜLTEKET KÜLDI EL A MÁSVILÁGRA!
Ilyen a kegyes NACIONALISTA-NA DE FOGALMA SINCS MILYEN BOMBÁK ELŐL MENEKÜLNI
namihami
Százat teszek egy ellen, hogy ezek még azt is megszavaznák, hogy az Orbán becsületes, a közért és nem a saját családjáért dolgozó.
Ki tartja?
RonaGyuri
@bakegya: ennél komolyabb a baj, lévén a nevesített határozatban - ami magyarul is olvasható az EP hivatalos honlapján - semmi ilyenről sincs szó! =))
namihami
@RonaGyuri: Miért meglepő ez neked? Évek óta ezt a kinn is vagyok, benn is vagyok játékkal hülyítik mindkét felet.
Kint mindent aláír, benn lesírja és letagadja a birkáinak a mennyországot is az égről.
Lepényleső
De jó is volna,ha a parlament csak ilyen jelzőt kapna.
simmering73
Bátran ki lehet írni a Parlamentre: OPNI
tudode
Ha képeSS lenne visszatekinteni/emlékezni "zöldfülű" POLITIKUS önmagára, és ha "lenne" önkritikai képessége, ELSZÉGYELLNÉ MAGÁT amiatt, hogy "első volt", aki a rendszerváltás során először javasolta a VÁLASZTÁSI KÓDEX elfogadását, amelyet a Parlamentbe bekerült hat párt aláírt, és elfogadott.
.
Ez a fránya világháló megörökítette Nagy József, az SZDSZ mb. elnöke megemlítésével ő az első VÁLASZTÁSI KODEX kiötlője, és 27 év után emberként is utolsó helyen díszeleg!!!
.
----- Antall József - Kis János vita (1990-04-04)
www.youtube.com/watch?v=N89yg2926aE
.
Ehhez képes MIT MŰVEL ez a MEGÉLHETÉSI GOMBNYOMOGATÓ, alárendeltségében az ÁLTALA kikiáltott, a rendszerváltást megelőzően a SOROS ALAPÍTVÁNY ÖSZTÖNDÍJASA
.
----- Soros alapítvány ösztöndíjasa vagyok
www.youtube.com/watch?v=VM5W0DkORes
.
A kérdés az, hogy MIVÉ LETT ez a volt fiatal demokrata HATALOM, ÉS PÉNZTŐL elkábulva!
Egy 87 éves tiszteletreméltó embert buzerál az alattvalóvá silányított stábjával!!!
.
Ez a kompánia UTÁNOZHATATLAN cininizmusban, utánozásban, stb., stb., stb. Ezt a katyvaszt, ha a fene fenét eszi BE KELL FEJEZNIÜK, mert ebbe a KATYVASZBA bármely pártnak BUKTA!!!
Hofipisti
Ha a hülyeség fájna, ezek ordítanának! Kivéve a Vezért, mert ő ezt a hülyítést tudatosan, számítóan csinálja - csináltatja. Milyen jó nekünk! Olyan országban élünk, ahol a parlamenti gyülekezetnek más dolga sincs, mint az ilyen ökörségeket határozatba foglalni, s kihangsúlyozni, hogy mindenki más hülye, gazember, emberiség- és Európa-ellenes, csak mi vagyunk az igazak, az okosak, a szépek, a hősök! A Magyar Parlament jobban teljesít!
quadrocopter
@Shikari: 2004-ben csatlakoztunk az unióhoz! Annak jogrendjéhez és normáihoz is! Bár az uniós ügyészség létrehozását a horda nem támogatja - a bűnözők soha nem maguk alatt vágják a fát! Többi puszta nyöszörgési, üres kategória!
Az "északi típus, szőke, kék szemű, fajtiszta árja" csomagolásra nincs kereslet, ahogy azt a 2.1 millió aránylik a 8.3 millióhoz is bizonyította!
quadrocopter
@Shikari: Aha, álmodik a nyomor, tatár, török, Habsburg, orosz uralom? Rémlik valami, ha nem a Tenkes kapitányán szocializálódtál volna?
bakegya
@RonaGyuri: felháborító ahogy ez a parlamenti bunkó banda kiszolgálja a diktit-demokráciát játszat velük a fideSS HOMOKOZÓBAN-
Nessy
Uraim! Aztán a "vegyes nemzetiségű és vallású" kb. húszezer emberről mi a véleményük. Sőt, nekik mi fizetünk kamatostól, hogy voltak szívesek jó pénzért Európába jönni, pártunk és kormányunk kedves invitálására.
Ez az a momentum, ami hiteltelenné teszi ezt az egész vihart a pohár vízben!
bakegya
Gazdag gazdasági bevéndórló az jöhet-csakkk zsebbe fizessen az orbán -rogán -habony családnak. nehogy nélkülözzenek.
idppp
@Shikari: Ép elmével csak azt lehet válaszolni, hogy maga komplett hülye! Mi is őshonos európaiak lennénk? Még maga is? Ez tényleg nagy szégyen lenne az őshonos európaikra nézve...
teuton
@Shikari: Mifele öshonos europaiakra gondolsz? Ugye nem az azsiai pogany rablobandara, amelyik vegigrabolta, eröszakolta, gyujtogatta Europat es ezreket ölt meg? Ja akkor meg ösmagyaroknak hivtak ezeket, es nehany bunko meg ma is büszke erre...
JAJMÁR
Felháborító? Ó, ez már annyira elcsépelt a mai Mo-n, látható mindennapi, legyűrűző felháborítók vannak itt, kérem!
Egy sorosterv? azmegmi?
Desischado
Komolyan kétségbe vagyok esve, hogy ennyire manipulálható a magyar nép? És a fidesz a jobbikosokkal szavazták meg ezt a marhaságot! Ami orbánt illeti, sosem volt ő más, csak szerepet játszott! Soha semmi más célja nem volt, csak a hatalom, és az ebből adódó lopási lehetőség, hogy meggazdagodhasson a hordájával együtt! A szemfényvesztés nagymestere ez a parazita!
justhpeter
@namihami: Tisztességes (nem fideSS-kdnp bérenc) emberke biztosra nem fogad.
justhpeter
@simmering73: Igazad van. A magyar parlamenti többség délelőtt OPNI, délután LOPNI.
papa.49
Brüsszelben meg ,,röhögő görcsöt,, kapnak a képviselők ))))))))))))))))))))))))))
namihami
@Shikari: Már bocsáss meg, de olyan, hogy ""őshonos európai"", olyan nem létezik.
Mindannyian egy ősfajtól származunk és súlyosbítja a helyzetet, hogy ez a közös ős még pluszban afrikai eredetű. Tehát az ""európai faj"" bizony-bizony ugyanolyan migráncs, csak egy kevéssel előbb jött, mint a mostanság érkezők Tehát, ha nagyon kihegyeznénk a dolgot, akkor nekik több joguk lenne itt lenni, sőt, minket zavarhatnának ki, mert mi vagyunk a ""migráncsok"".
Ez bizony, ebben a formában, hogy finoman fogalmazzunk, ---sz@r ügy---.
JAJMÁR
@Shikari: Nem, te nem értetted meg Thomas Mannt! ma méginkább azt kérdezné, hol találni a fehérek - pláne a magyarok vezérei - között, egy európait?
De segítek... nem bőrszín kérdése, te vagy rá a bizonyíték!
Clavigo
Szerintem mindenki rajtunk röhög az EU-ban.
Nessy
Akkor talán kérdezzük meg az olaszokat, mint a rómaiak utódjait, hogy nem tartanak e igényt Pannoniára. Esetleg az avarokat. Vagy a neandervölgyieket. Nekünk se nagyon örültek, amikor végig "kalandoztuk" az akkori, már régebben "őshonos" itt élő nemzeteket.
"A magyarok nyilaitól ments meg Uram minket"! Milyen büszkén tanultuk történelem órán.
kukac50
Mindegyik képviselő barom aki megszavazta! Orbán a letelepedési kötvénnyel már bizonyította, hogy akinek van pénze vagy hasznot hoz a Fideszes holdudvarnak az jöhet aki szegény az dögöljön meg ott ahol van. Ezt érvényesítik akkor is amikor havi 1 kg kenyér árával emelték a kis nyugdíjakat. Akik szegények vidéken élnek azok nem kaptak fűtésre rezsicsökkentést kicsi emelést kaptak a nyugdíjukra. Csak azért alacsony a nyugdíjuk mert vidéken sokkal kevesebb fizetést kaptak ugyanazon munkáért mint a Budapestiek.
Még ma is így van!
Egyenlő munkáért egyenlő bért az egész országban egységesen így lenne igazságos!
Ördögvadász
Az aljas metélt gazember minden szimpatizánsa hazaáruló. Kitoloncolni az egész szemetet innen!
JAJMÁR
@Shikari: Persze, te híres Afrika vadász, Thomas Mann európai volt.
JAJMÁR
@Shikari: Ajánlom figyelmedbe Thomas Mann: Mario és a varázsló művét.
Lásd mennyire segítőkész vagyok, megkerestem neked az elemzését. Olvasd el, tanulságos, és időtálló remekmű, könnyen párhuzam vonható a ma történelmével is.

doksi.hu/elemzes.php?order=Show&id=492
JAJMÁR
@Shikari: Cipolla alaposan elvarázsolt téged :))))
kokopelli
@Nessy: ...azután kiverték őket a Germánok,mint a kamasz a farkát! Mi dicsőséges,
félelmetes hadseregnek tartottuk a "koldusß@rvegyes" mádzsár hordát! Azt követően
évszázadokon keresztűl mindig akadtak árulói a "magyar népnek" a saját soraikból!
Egy okos ember azt találta mondani:"A történelem az, amiben az utókor megegyezik!"
..most a fidesz hamisít,mint anno a komcsik, és azelőtt a nyilasaok...stb...stb!...
JAJMÁR
@Shikari: :))
Ilyen felszínes műveltséggel és gondolkodási képességgel, ha már a leckét nem is bírod megtanulni, veszíteni tanulj meg fiam!
teuton
@Shikari: Latom, te vagy itt az ügyeletes fidesz-idiota. Azt a sok baromsagot, amit összehordasz, csak föallasban lehet müvelni, ezert nem is erdemes ilyen primitiv mocskolodoval ertelmes vitaba elegyedni, ervekkel...
teuton
@Shikari: Nem veletlenül allitottam, hogy a primitiv, szemelyeskedö, gyülölködö mocskolodason kivül masra nem is futja töled. Azert 2 kerdesem lenne, aminek a temahoz azert valamennyire köze van: 1. Ki volt a Liberalis Internacionale alelnöke hosszu evekig? 2. Azt a sokat emlegetett Soros-tervet mutatsd mar meg, hol lehet latni/olvasni? Mert a fidesz sajat EP-kepviselöje sem tud ilyesmiröl...
kokopelli
@teuton: ..hosszú hallgatás a volt migráncs "Shikari"-tól aki vagy ami? egy egyszerű
Shikane (helyesen Schikane!?) ;-)
teuton
@Shikari: Te öshonos azsia primitiv! Akkor irj, ha lesznek SAJAT gondolataid! Amig csak bertollnokkent a kormenypropagandat, a gyülölet- es felelemkeltest a birkaknak mantrazod, addig szamomra egy primitiv, mocskolodo azsiai maradsz.
karma1
@Clavigo: 07.49-re: Pontosan ezert kell elmenni jovore szavazni, es BARKIRE behuzni az X-et, aki nem futyisz-kadeenpes! Csak hogy ne legyen mar olyan biztos a dolgaban..
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: 18.08-ra: Akkor me'r rohogsz?...:o))))))))))))))
karma1
Vegulis a meseben a csalo szabolegenyek hetekig varrtak a kiraly uj ruhajat a nemletezo anyagbol...:o))))
Most is csak egy oszinte kisgyereknek kell kivalnia a tomegbol, aki ki meri mondani, hogy "a kiraly meztelen!"

orban mar a sajat demonaival hadakozik, nemletezo tervek ellen szavaztat, masokat is belerangatva a sajat elmebajaba...
Mar irtam: soha nem gondoltam volna, hogy az elmebaj jarvanyos lehet
quadrocopter
@Shikari: "Hülyének lenni állampolgári jog"! Hozzáteszem, hogy kritikátlan, nyalogány csicskának is! No, melyik gazda-ősöd mondta ezt? Nem, nem Orbán...gondolkozz...Csaba, na milyen Csaba?
kokopelli
@quadrocopter: és még a történelmet sem kell olvasnia!Sem a "teutonokról",
sem az akkori magyarokról,akik anno még csak füvön éltek valahol keleten!
Amikor elfogyott a legelő nyugat felé húztak rabolni,gyujtogatni...stb!
teuton
@Shikari: Ennyire futotta a törtenelemtudasodbol? Na akkor olvass utana, kinek a csicskai voltak a magyarok ugy 60-800 körül! Analfabeta kazah pasztoroke! De mi köze ennek a nicknevhez??? Masba nem tudsz belekötni? Pl. tenyeket es adatokat közölni, a cikk temajahoz szolni? Ja, auert nem fizetnek, csak a kötözködesert, mocskolodasert, gyülöletkeltesert! Ebböl lehet tudni, kinek az apropenzzel fizetett csicskaja vagy...
teuton
@Shikari: Nem tudom, mi köze a nichnevnek a temahoz, de ha mar itt tartunk, akkor te meg mindig egy primitiv azsiai vadaszgato ösember vagy, vagyis shikari (indogerman szo!)
peterkelemen
Csak hergeljék Sorost. Nagyon helyes, mert így egyre közelebb kerül Orbán a végéhez. Szerintem Soros Gyuri bácsi már azt is tudja hogyan fog megdögleni a felcsút geci.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.