Az utóbbi napokban derült ki, hogy a Párbeszéd elnöke, Karácsony Gergely vállalja az MSZP miniszterelnök-jelöltségét. Most Puzsér Róbert ismert publicista is bejelentkezett a posztra, kemény feltételekkel.

A napokban megoldódni látszott az MSZP miniszterelnök-keresési gondja, ugyanis Karácsony Gergely, a Párbeszéd párt elnöke, zuglói polgármester bejelentkezett a posztra. (Igaz, ezután előkerült egy hangfelvétel, amely szerint már megbánta a dolgot.)

Már csak ez hiányzott: Puzsér is bejelentkezett az MSZP-nél a miniszterelnöki posztra

Fotó: YouTube/Puzsér Róbert

Most azonban Puzsér Róbert publicista, megmondóember is feltette virtuálisan a kezét a Facebookon, és bejelentette, ő is elindul a szocialisták miniszterelnök-jelöltségéért, mert hogy MSZP-hez közelálló vállalkozók őt is megkeresték az utóbbi hetekben.

Puzsér kemény feltételeket támasztott a párt elé:

- Sem az MSZP listáin, sem a választókörzetekben nem kíván olyan jelöltet látni Puzsér, aki az elmúlt huszonhét évben miniszter, államtitkár, képviselő, polgármester vagy alpolgármester volt. Az általa vezetett listán csakis a szakszervezeteknek, a tudósoknak, a művészeknek és a szociális szféra civil szervezeteinek jut hely. "Az MSZP eddigi első, másod- és harmadvonala szolgálja munkájával és alázatával a baloldal ügyét, de ne ebből akarjon megélni!" – olvasható bejegyzésében.

- "Az MSZP állami támogatásának felét a jövőben a hazai szakszervezetek megerősítésére fordítja.

- Az MSZP a jövőben minden kiadását és bevételét nyilvánossá teszi, biztosítja úgy a párt, mint a pártalapítványok teljes körű transzparenciáját.

- Az MSZP a jövőben egy személytől százezer forintnál több támogatást nem fogad el.

- Az MSZP szórólapjain és plakátjain a jövőben kizárólag fehér alapon fekete betűkkel kampányol. Televíziós spotjaik tartalmat adnak át – nincs több image-marketing.

- Az MSZP elutasítja a női kvótát, de képviseletet biztosít egy jövőbeli felsőházban a cigányoknak, az egyházaknak, a civil szervezeteknek és a fogyatékkal élőknek.

- Nem tűrjük tovább a szociális demagógiát! Világos prioritásokat fogalmazunk meg a szegények megsegítésére és az esélyteremtésre, de nem hergeljük a választókat betarthatatlan jóléti ígéretekkel.

- Az oktatás teljes reformja és modernizációja, az egészségügy kifehérítése és rendbetétele, a jogállami működés megteremtése – ennyit vállalunk, nem többet, de ezt végre is hajtjuk a következő négy évben."

- sorolja követeléseit a bejegyzésében.

Puzsér továbbá azt javasolta Karácsony Gergelynek, hogy ő se érje be kevesebbel ezeknél a feltételeknél, mert szerinte egy tényleges baloldali politika megteremtéséhez "a Magyar Szocialista Pártnak vagy meg kell szűnnie, vagy meg kell változnia."

(Címlapi kép: YouTube/Puzsér Róbert)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
..."Már csak ez hiányzott: Puzsér is bejelentkezett az MSZP-nél a miniszterelnöki posztra"...

már azt hittem ő is bejelentkezett, hogy gyerekkorában molesztálta valaki az emeszpéből..csak még nemtudja ki...
Béla333
Tetszik a "programja"!
Ha ő lenne a miniszterelnök jelölt, akkor még el is gondolkodnék, hogy hogy osszam meg a szavazatomat az LMP és ő közte...==)))
Lepényleső
Ez ugyan utópia,de e nélkül marad a régi nóta.
namihami
Milyen szép lenne, ha nyerne is. Akkor a jelenlegi, 8 éve regnáló ideggyenge miniszterelnök helyett választanánk egy másikat?
Qqberci
Nincs más hátra, most már nekem is be kell jelentkeznem...
Madácsi Pali
@Béla333: és mi lessz a Jobbikkal? A lánykérés már megvolt, a halk, tétova tán is elhangzott az LMP részéről. Csak nem 3 felé szakad mint hazánk a török időkben?
Béla333
@Madácsi Pali: 21.45
Kedves Pali!
Te egy hivatásos szarkeverő vagy!
Ha semmi hír nincs egy cikkben az LMP-ről, te akkor is képes vagy egyet rúgni beléjük, csak hogy megfelelj a DK-s mocskosság szintjének!
Ugye tag is vagy, nem csak szimpatizáns! Elvégre már sikerült olyan mélyre lemenni az erkölcsi szinteddel, hogy így már biztosan fel is vettek!
Az ilyenek miatt utálkozik egy normális erkölcsi szinttel rendelkező demokrata tőletek DK-soktól, mint amilyen sötét te is vagy!
Na további jó szuttyogást!
picike1
mikor mindenből elég van akkor jön a homok homokot hamut szórok a fejemre hogy jobban értsem mert igy mán semmit sem értek @Qqberci: @Shikari:
Madácsi Pali
@Béla333: megrögzött hazudozó! Volt hír a véleményem alapjául. Tegnap ált be az LMP, és Momentum a Jobbik mellé? Az már pimaszság, hogy a saját vallomására nem hajlandó emlékezni. Ember ennyire nem lehet szenilis, mennyi pénzt kap a mocskolódásaiért, a bal oldali összefogás minden áron való támadásáért?
Pöpec
"Sem az MSZP listáin, sem a választókörzetekben nem kíván olyan jelöltet látni Puzsér, aki az elmúlt huszonhét évben miniszter, államtitkár, képviselő, polgármester vagy alpolgármester volt. "
.
Ezt hívnák a párt kiciánozásának. (Mellesleg ez is párt nullázásához vezetne.) Mi lenne, ha ezt az országgyűlésre is alkalmaznánk? Legtöbben a fideszből hullanának ki .-)
Béla333
@Madácsi Pali: 08.32
Hol van egy sor ebben a cikkben az LMP-ről? Ide tudnád idézni?
Más:
Az LMP nem a Jobbik mellé állt be, hanem a Fidesz mocskos eljárása ellen!
Ha érted a különbséget!
Egyébként meg szégyen, hogy ez ellen a mocskos Fideszes húzás ellen a DK és az MSZP például nem tesz semmit!
Szerintem!
A cikkről:
Puzsérnak jó meglátása van, ezért nem kell az MSZP-be!
nezelodo
@Pöpec: Na az érdekes lenne, ha az országgyűlésből is kiciánoznák a komcsikat, meg a fideszből is, még csontváz sem maradna utánuk. Elsőnek a házelnök meg a mini elnök esne el.
Azért röhögtem akkor is, amikor némelyik zsidózott, libsi-bolsizott, és hülyének nézik a választókat, ha ez a szempont is érvényesülne a közéletben, nagy meglepetés érné a választókat. Ráadásul ugyanezek tapsolnak a húsos fazékban turkálva a burkolt Horthy restauráció felvetésekor.
Madácsi Pali
@Béla333: sehol. Nem is arról írtam. Amikor kommentje után megkérdeztem: "és mi lesz a Jobbikkal?" (12.12.21:45) már három órás vol a hír amire alapoztam a kérdést.
Eriksson
Puzsért miniszterelnöknek, páratlan az igazságérzete.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.