Ismét gyarapszik Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, bankrész tulajdonos médiaguru, ingatlanvállalkozó, szőlőbirtokos birodalma. Orbán Viktor kormányfő közeli barátja részesedést szerzett az egykor Járai Zsigmond, volt MNB elnök nevéhez köthető CIG Pannónia Életbiztosítóban. A tulajdonszerzés 350 forintos részvényárfolyamon, 8. 213. 107. 000 forintos tőkeemeléssel történik, így Mészáros Lőrinc a Konzumon keresztül 24,85 százalékos tulajdont szerezhet a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.-ben. A tranzakciók lezárásához a CIG Pannónia januári 19-i közgyűlésének jóváhagyása mellett a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti eljárása is szükséges.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Mindeközben az egész ország egy nemlétező soros terven rugózik. Az már senkit nem érdekel, h lassan az egész ország mészáros nevén, az orbán családé lesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Macskaszem: orbanek addigra lelepnek, de az igaz hogy mi nagy szarban leszunk.
- 0 nyugdijvagon
- 50 evre eladosottsag a ruszkiknak
- 30 evre a kinaiaknak
- 0 aranytartalek
- 0 devizatartalek
- gigantikus hiany
- elszallo inflacio. allamcsod
Es meg hosszan lehetne sorolni, de minek...
gulyasgyula
@Macskaszem: ..Miből tudnák ?? Addig még a Brexit tárgyalások is eltartanak ami komoly lóvé , .A bevándrlókkal is kell valamit kezdeni az se lesz olcsó ..A tagállamok befizetése is a bevételtől függ ..Sokmindenből tevődik össze az Uniós pénz ..Azt is valahol meg kell termelni ..Te tudod mi lesz 2020-ig ???
Aki Én
@gulyasgyula: Nem gondolom, hogy az anyagi jólét, ilyen szinten függne össze a tisztánlátással. Elárulom, hogy én sem szoktam kölcsönkérni.
Naiv sem vagyok, van elképzelésem a politikusi haszonszerzésről. De vannak különbségek.
Sőt, azt is gondolom, hogy a korrupció mellett is lehetne kormányozni. Persze ahhoz szakemberek kellenek.
Eriksson
Ha Mészárosnak ennyit ér a résztulajdona, mennyit ér a Járaié?
tudode
Szerencsétlen IQ huszár, ahogy már kiszivárgott, a hátán viseli az Orbán család adósságrendezését "is", és ki tudja mit, azt majd az oknyomozó újságírók kiguberálják.
.
Ez már kiszivárgott, senki nem cáfolta:
.
---- Az Orbán család adósságát Mészáros Lőrinc cége fizette ki!
civilhetes.net/az-orban-csalad-adossagat-meszaros-lorinc-cege-fizette-ki
.
-----Orbán Brfüsszelben üzent az Index tulajdonosának
hvg.hu/vilag/20170310_orban_brusszelben_uzent_az_index_tulajdonosanak
.
Oszt' az INDEXNEK annyi lett, miután a labdát visszadobta MINDENRE HATÓNK!!!
gulyasgyula
@Aki Én: ...Ennek én se állítottam az ellenkezőjét , miden értelmes választ el kell ismerni de nem minden fekete és fehér ..Sajnos vagy hálaisten mi csak az események spekulációs részét látjuk ..Van amit lehet hogy soha nem ismerünk meg ..Érdekes az elmult 27-évben a 40-60, 80 évere titkosított ügyeket egyik kormány se teregette ki ..Működik ""egyik csóka se vágja ki a másik szemét ""..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.