Láttam az egyoldalú vitát, ami közted és Demeter Márta LMP- s képviselő közt történt. Tudod Viktor egy kicsit csalódott vagyok. Bár tudom, hogy te nő ügyekkel nem foglalkozol. Sajnos a Havasi Berci sem tudta megmenteni a helyzetet ezért bedobtad az un. ortodox gazdasági zseni egyik hasonló mondatát. Viktor, akkor most nézzük meg sorban kiknek kívántál „boldog karácsonyt”. Többek közt azoktól, akiktől elloptad a magánnyugdíj megtakarításait, a deviza hiteleseknek akiket 2010 óta hitegetsz aljasabbnál aljasabb ígéretekkel. Most így karácsony közeledtével bizonyára elalélnak az örömtől, hiszen elintézted nagy részüknek, hogy utcára kerüljenek. Tovább->

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Azt kapta az ország Tisztelt, Imádott és Nagyrabecsült Vezérétől, amit az a részükre szánni kívánt. Pont annyit adott, amennyire becsül minket. Miért ez a meglepetés?
Lepényleső
Pedig ez az ember mindent megér,kivéve az árát?
RonaGyuri
nem az a baj, hogy ez a retardált barom dagadt törpe meg merte tenni, hanem hogy a környezetet ezt ünnepelte is! =))
mariaberta
Hát ami azt illeti "elég DRÁGA A mi VIKTORUNK" ,túl sokba kerül ez a "nevető ember"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.