Zöldhulladék elszállítás még karácsony előtt, velünk kivitelezhető. Mi az év 365 napján dolgozzunk, ha szükséges. Hívjon most, hogy időben elszállítsuk zöldhulladékát. Zöldhulladék elszállítás még karácsony előtt megoldható velünk Az év végi ünnepekhez közeledve a legtöbben karácsonyi díszbe öltöztetjük otthonunkat. A bevásárlóközpontokban hosszú sorokban várnak a dekorációs eszközök és girlandok, de akár saját magunk is készíthetünk nagyszerű asztaldíszeket és ajtóra akasztható megoldásokat. Azonban nem csak belső tereinket szeretjük ünnepi hangulatúvá varázsolni, hanem a házat övező környezetet is.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
@zöldhulladék: neved minősít is egyben. Ennek ellenére, ha zöldhulladék ügyben tanácsra lesz szükségem, elsők között leszel. (Ritkán teszem, de engedelmeddel vagy nélküle is akár, a késztetés arra indít, h megtegyem - "kéztetést" szó nincs a magyar nyelvben).
zöldhulladék
@Equus: Köszönöm a kijavítást és elnézést kérek a helyesírási hiba miatt. Láttom a lényeget leszűrte válaszomból. A név választása nem véletlen volt. Az öné is szellemes. Önt meg a sorozatos hozzászólásai minősítik.
Equus
@zöldhulladék: megint baj van... "Láttom", de tényleg nem erre megy. Annak örülök, h a hozzászólásaimat átnézted. Én nem veszem erre a fáradságot. Néha diliből, néha komolyan tükröt tartok, amiből van, aki ért és van, aki leszarja. Nem zaklat.

Azt megértem, h kitaláltál vmi okosságot, amiből pénzt remélsz. Sok sikert. Azt is értem, h a jó bornak is kell a cégér, tehát a legjobb okosság sem ér semmit, ha nem ismerik a népek. Egyetlen bajom a mutatvánnyal: azt nem egy zárt udvarba kell elhelyezni, még ha ingyen lehet is ott a cégér.
1ébként sok sikert!
zöldhulladék
@Equus: Köszönöm a jó kívánságokat. Mível egy gyorsan frissülő hírportálról beszélünk amit a googli gyorsan indexál és megjelenít, ezért nem egy zárt udvarról beszélünk. A másik még az, így a weboldalunk kap egy linket is, az más kérdés hogy nem egy értékes link, de egy link. Látogatottság növelésre is jó lehet, ha az ember nem szemétnek való cikkeket tölt fel az oldalára és ezt itt megosztja. Ezáltal könnyebben jut el olyanokhoz, akik valóban igénnyel élnek ez a fajta szolgáltatás iránt. Nem szeretek senkit megbántani, sem elitélni főleg ismeretlenül, de folyamatosan csak a negatív hozzászolásokkal találkozik az ember. Akinek jogos sérelme van az természetesen adjon hangot neki, de csak azért szóljak valamihez hozzá, hogy kritizáljak, belerugjak másokba az nem igazán tetszik nekem. Üdvözlettel Korfanti Gábor
Equus
@zöldhulladék: Ok... Semmi gondom Veled. Az ötlet jó, és frankón sok sikert hozzá. Talán nem ez a hely lett volna a legalkamasabb az értékesítésre, de az idő erre majd választ ad.
Sok sikert kívánok Neked, nektek, Gábor! Az üzleti világ elég keserves a volt Magyar Köztársaság területén, de az "erőtlen csügged, az erős meg állja".
Kellemes ünnepeket és eredményes, boldog új évet, így ismeretlenül is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.