Daru dőlt egy villamosmegállóra a II. kerületben, emiatt a budai fonódó villamosok leálltak, helyettük pótlóbuszok járnak, némelyik terelt útvonalon.

A Budapesti Közlekedési Központ tájékoztatása szerint egy baleset miatt a budai fonódó villamosok északi részén leállt a villamosközlekedés, helyettük pótlóbuszok járnak terelt útvonalon.

Daru dőlt a villamosmegállóra, leállt a budai fonódó északi része

Daru dőlt a villamosmegállóra, leállt a budai fonódó északi része

FotóMTI/Illyés Tibor

A 17-es villamos nem közlekedik a Széll Kálmán tér és a Bécsi út Vörösvári út között baleset miatt.

A 19-es és a 41-es villamos helyett pótlóbusz jár a Bécsi út/Vörösvári út és a Batthyány tér között.

A 17-es villamos helyett a Bécsi út/Vörösvári út és a Margit híd, budai hídfő között a 19-41-es pótlóbusszal, a Széll Kálmán tér és a Margit híd budai hídfő között pedig a 4-es és a 6-os villamossal utazhatnak.

A pótlóbusz terelt útvonalon közlekedik, az Árpád fejedelem útján a 9-es autóbusz Margit híd, budai hídfő megállójában áll meg, a Batthyány tér felé pedig nem érinti a Szent Lukács Gyógyfürdő megállót

- olvasható a BKK tájékoztatásában.

A 444 cikke szerint egy daru dőlt egy villamosmegállóra a II. kerületben a Vidra utcában, a szerkezet rálóg a villamosok felsővezetékére, ezért állították le a járműveket.

Munkagép borult egy villamosmegállóra a II. kerületben – 444

A II. kerületi Vidra utcába leborult egy munkagép, így a villamossínek fölé belógó szerkezet miatt a villamosok sem közlekednek. A BKK nemrég közölte a baleset miatt a 17-es villamos nem közlekedik a Széll Kálmán tér és a Katinyi mártírok parkja között. Alternatív eljutási lehetőségként a 4-es és a 6-os villamost, valamint a 109-es autóbuszt ajánlják.

(Címlapi kép: MTI/Illyés Tibor)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
No, ezért érdemes volt megcsinálni a fonódót...
Equus
semmi kétség, ez is a Gyurcsány és az elmúlt nyolc év műve. Nyilván a Czeglédy intézte. Felkoncolást, autodafét (ezt nem tudni, mit jelent, de akkor is) azonnast!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.