“Nem tudok olyan nemzetközileg elfogadott normáról, amit szerint sorosozni antiszemita beszédnek számítana” – nyilatkozta a közszolgálati pénznyelő M1 péntek reggeli adásában az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija. Köves Slomó ezúttal is meredeken túltolt mondatait az MTI szemlézte és nem is véletlenül. Ugyanis Köves rabbiként védte a felcsúti gyógykezeltet és annak bomlasztó kormányát az őket ért, cseppet sem alaptalan antiszemita vádak ellenében. Nagyon úgy fest, hogy létezhet olyan szintű tájékozatlanság az EMIH háza táján, illetve van az a mennyiségű közpénz apanázs, ami viszonylag könnyen utat talál a vezető rabbi úr zsebéhez szívéhez és az általa vezetett szervezethez. Naná, hogy ezért már érdemes teljes mellszéllességben beállni e csodálatos ország, még csodálatosabb, de minimum zseniális kormánya mögé, még abban az esetben is, hogy ha Köves rabbi úrnak mindeközben sutba kell dobni a becsületét és a már csak néhány mikron méretűre zsugorodott...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Kövesd Slomó a magyar zsidóság szégyene. Orbán udvari bolondja már régóta, aki pénzért bármire kapható. Ocsmány gazember!
Peller Anikó
"A Sorosra hányt vádak zöme ugyan hazugság és rágalom, de ezt már az átlag narancsködben lehülyült, amúgy sem agyonképzett Fidesz szavazó fel sem fogja."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.