A Fidesz frakcióvezetője azt is elmondta, 2010-ben ők maguk minden plakáthelyet piaci áron vettek Simicska Lajostól. Gulyás Gergely, a Fidesz-frakció vezetője és Halász János frakciószóvivő sajtótájékoztatót tartott a Magyar Országgyűlés idei munkájáról és a nem sokkal később hozott határozatról, ami elítéli a Soros-tervet, bármi is legyen az.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ejnye Gulyás –elvtárs ez már sokk

Ártunk és qurmányunk fenegyereke átlépett egy határt

„A Fidesz védelmére mindenki számíthat, akit hite, véleménye és különösen származása miatt bármilyen alaptalan támadás ér” – nyilatkozta „Gulyás Gergely, a Fidesz-frakció vezetője mikor Halász János frakciószóvivő társaságában sajtótájékoztatót tartott”.
Függetlenül az állítás általános igazságtartalmától meg kell jegyezzem, hogy a dolog minimum véleményes. Lévén ezt arra váalsz9lta, mi8ko számon kérték rajta, hogy miért nem hajlandó elhatárolódni attól, amit „Pócs János fideszes országgyűlési képviselő feltöltött a Facebookra ”!
Nos, hogy az elején kezdjük; az kétségtelen tény, hogy ártunk és qurmányunk propagandája hitbéli kérdésként kezeli irányelveit, de eddig legalább is nem volt szokásukban kanonizálni a durva antiszemitizmust. Még akkor sem, ha Soros személyében nehéz nem felfedezni a zsidó-gyűlöletre való uszítást.
Ami pedig az un. vélemény-szabadságot illeti – ha már jogész a lelkem – igazán tudhatná, hogy „A véleménynyilvánítás szabadsága nem abszolút.” és hogy a gyűlöletbeszéd, valamint a közerkölcs és/vagy az egyéni becsület megsértése nem tartozik ezen jogok közé!
Ami pedig a „különösen származása” kitételt illeti maradjunk abban, hogy szeretném nem érteni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.