Egy férfit és egy nőt keres a BRFK, akik december 5-én egy Baross téri ékszerboltból lovasítottak meg 18 arany pecsétgyűrűt.

A BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen – olvasható a hatóság közleményében.

A rendőrség szerint egy ismeretlen nő és társa december 5-én 11 óra 57 perckor egy VIII. kerületi, Baross téri ékszerboltból elloptak 18 darab arany pecsétgyűrűt.

Az elkövetőkről a biztonsági kamera felvételt készített.

Látta őket? 18 arany pecsétgyűrűt fújtak meg egy ékszerboltból

Fotó: BRFK

A BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy "aki a felvételen látható nőt és férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén." – olvasható a közleményben.

(Címlapi kép: BRFK)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
@Csizmás Kond: Nem Indiaiak mert azok ezt nem követnék el, ha ellátogatnának Magyarországra turistaként gondolom.. ! De szerencsére lehet látni azt, hogy kik - milyen származásúak ! Úgy mint a múltkor többször is, például az idős néni szatyrából kibugázó cigányokat is ! Mindenkit elítélünk akik így viselkednek, de valahogyan ezeknek az emberkéknek, ez az életforma nagyon bejön és nem mi normális életvitelt élő és becsületes magyar emberek tehetünk arról, hogy ezek vannak állandóan a címlapon és kénytelenek vagyunk szembesülni a tetteikkel, ilyen-olyan formában !
Veleda
Előítélet nélkül, de nem lehet olyan ostoba egy eladó, hogy a teljes tálcát kirakja a vevő elé. Hát így járt.
dr frédikántor
na@maci0427: nem az a baj, hogy akiken látni lehet, hanem azokon, akiken nem lehet látni, de mégis azok
Cicamama55
Pénz nélkül akartak gazdag karácsonyt ülni! Úgy látszik nem fog összejönni! Remélem minél előbb elkapják őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.