Folyamatos jelleggel költjük a milliókat az ukrajnai nyugdíjasokra, holott a magyarországi helyzet sem megfelelő. El kellene gondolkodni azon, hogy elsőnek a saját hazánkat tegyük rendbe. *** Követeljük Magyarország kormányától *** A Bajnai kormány által felbontani tervezett, az ukrajnai, valamint minden határon túli magyar származású, de nem Magyarországon élő személyek nyugdíjfolyósítását lehetővé tevő egyezményt (mely felbontás aláírásra, ratifikációjára időhiány miatt nem került sor) azonnali hatállyal bontsa és a folyósításokat, melyek egy fiktív magyarországi lakcímmel rendelkezők számára igénybe vehetőek, a helyzet jogszerű rendezéséig függesszék fel.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@peterkelemen: De vannak ám a savazó vén marhák meg a köpködő ,kézcsókolgató vén banyák, akik egy golyjós tollért is kinyalják a cigus fecalicus seggét!!!
peterkelemen
Többek között ezért sem normális az a nyugdíjas, amelyik a fideszre szavaz. A fidessre ma már csak elvakultak és tapló buták szavaznak.
Yoda69
@peterkelemen: Ezert kell nekik a friss szavazo tabor a hatarokon tulrol. Egyre tobben latnak at szitan.
Kivancsi vagyok a kinai kisnyugdijasok mikor kapnak szavazati jogot ide?
Eladott Ország
Amíg ezt a tetves fidesz bandát el nem zavarjuk a hatalomból, a helyzet nem fog változni. Nagy ívben szarnak ezek a magyar választópolgárokra.
Eladott Ország
@Yoda69: A végén betelepítenek és honosítanak 8 millió kínait.
dr. prédikátor
@peterkelemen: De vannak ám a savazó vén marhák meg a köpködő ,kézcsókolgató vén banyák, akik egy golyjós tollért is kinyalják a cigus fecalicus seggét!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.