A magyar lakosság harmada éget hulladékot. Ezt mutatta ki az az országos reprezentatív közvélemény-kutatás, amelyet a Kantar Hoffmann piackutató cég készített a Levegő Munkacsoport és a Magyar Szegénységellenes Hálózat részére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem kellene talán tisztességes bért fizetni, hogy legalább az egyszeri újratermelés biztosított legyen, hogy ne kelljen télen megfagyni? „A kutatás eredményeiből arra következtethetünk, hogy elsősorban a lakosság felvilágosítására és szigorúbb hatósági fellépésre van szükség,"...
Ha tüzelőre nem telik, akkor bírságra miből tellene? Vagy beül a sittre és nem fagy meg a polgár...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Shikari: Akkor Téged egy jópárszor "pofán verhettek" és nem idegenek, hanem az ismerőseid, barátaid... mert ugye idegennel nem igazán kerül az ember olyan "bizalmas" kapcsolatba, hogy lennének tapasztalatai.
eszegfu
@Shikari: tegnap 17:33 Szerintem nem "járni kell a mélyszegényekhez", hanem élni kell egy ilyen településen... vagy Te vagy az "álruhás" Mátyás király?:)))
Mézike
@Shikari: nem jártál te sose mély szegényeknél, romáknál. és magyar családoknál, nyugdíjasoknál, mert bizony köztük is akad nemcsak a romák közt.
Én a munkámból kifolyólag napi kapcsolatban vagyok velük, mondhatnám "köztük" élek. ne hazudj! Nem küldtek téged sose hozzájuk.Magadtól pedig nem mennél, mert könnyebb más életét , szegénységét bírálni, mint magadat.
Igaza van @eszegfu: _nak. Ha téged pofánvertek akkor azt a családod tette.
Csizmás Kond
...a múltkor olvastam vagy hallottam, hogy a magyarországi munkanélkülíség felszámolása érdekében mielőbb, a munkafelzárkóztató programok keretében valamiféle a munkába-való visszaszoktatási tanfolyamokat kell létrehozni (a pontos kifejezés nem ez volt)...
Azt boncolgatták, hogy a generációk óta munkanélküliségben élő családok nem tudnak visszailleszkedni, ezért meg kell tanítani őket újra a folyamatos munkavégzésre, a házkörüli kertek hasznára stb...
...nem is csodálkoztam volna ha pl valami őserdei elzárt törzsekről lett volna szó, de Magyarországon ma valakit meg kell tanítani, hogy dolgozzon mert hanem éhenhal...na az dögöljön is meg.
Mézike
@Shikari: Nem vagyunk mi magasan képzettek. Én speciel csak egy egyszerű közszolga. Mellesleg iskolában dolgozom, és napi kapcsolatban vagyok azokkal akiket te ennyire "ismersz" . Jegyezd meg ! Gyereket büntetni azért ahova született nem szabad.
eszegfu
@Shikari: tegnap 16:20 Értem. Nyilvánvaló, hogy Neked ehhez a fajta munkához viszont megfelelő képesitésed van. Az viszont nem világos: hogyan kaphattál ilyen munkakört, ill. hogyan tudod ellátni a feladatodat, ha "..Egy szemernyi sajnálat nincs irányukba bennem!.." U.is, ha ennyire nem "kedveled" azokat az embereket, nincs semmifajta empátiád feléjük, akkor hogyan tudod őket a helyes irányba "terelni", netán segiteni? Lehet, hogy nem jól választottad meg a munkádat... Csak ismételni tudom: nem járni kell hozzájuk, mert az csupán olyan, mint egy pillanatkép, egy fotó, hanem élni kell velük. Egyébként meg valóban nincs közöm a Te személyes döntéseidhez és a véleményedet sem akarom befolyásolni, nem is tudom. További szép napot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.