Az Origo hírportál baloldali körökből úgy értesült hogy Berkecz Balázs, az Együtt elnökségi tagja, a párt alelnöke vette föl Karácsony Gergely beszédét.

Berkecz Balázs egyelőre nem reagált az Origo megkeresésére.

Mint arról korábban beszámoltunk: kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen az MSZP friss miniszterelnökjelöltje nyíltan megmondja, hogy jobb lett volna, ha egyáltalán nem indul a kormányfői posztért. Egész pontosan azt mondja, hogy "A faszért hagytam magam rábeszélni erre".

Alapvetően az az érzésem, hogy a f.szért hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem. Annyi hatása volt, a PM felment 0 százalékról 1-re, ennyit tudtunk elérni ezzel. Sokkal beljebb nem vagyunk. Ráadásul nekem van egy főállásom, ami önmagában egy kib.szott politikai stressz, hogy lesz Zuglónak költségvetése, meg ilyen apróságok. Van nekem ilyen szempontból dolgom, így tudom is magam áltatni azzal, hogy én teszek az ügyért, vagy valamit csinálok

- fogalmazott Karácsony a kiszivárgott hangfelvétel szerint.

Az Origo információjára még nem reagált Berkecz Balázs.

Forrás: Origo

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Karácsony semmi rosszat nem mondott!!! Ez a "normális" politikai beszég ma Magyarországon. A köcsög az volt, aki tovább adta!!!???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Ritka ember foglalkozik az aktuális lemezkiadóval,a legtöbb embert az új sláger érdekli.
Edmond Dantes
@wagabund: Hát sajnos igaza van,ez már a politikai pornográfia kategóriája.
lampa laz
Ja, h a zorigo írta meg ezt a bomba hír, akkor annyit is ér.
percsi
Árulók mind! Egy-egy mondatért eladják a lelkület, ilyen emberek irányítják az országot. Bezzeg a milliárdok eltűnését eddig még senki nem vette fel, abban nagyon összetartanak!
Desischado
ÉS ebből mi haszna van ennek az alaknak? Vagy megrendelésre csinálta? És akkor vajon ki lehet a megrendelő? Van éppen egy tippem. ezzel csak azt érte el, hogy megmutatta, hogy egy sz@r alak, Karácsonynak meg jól is jöhet, mert őszinte volt!
kukac50
A Fideszhez közel álló áruló az aki ezt felvette és szivárogtatta! Az ilyen embert el kell távolítani minden pártból mert ezek károsak a párt szempontjából.Ilyen árulók lehetnek még az MSZP-be is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.