Habony? Hong-Kong? Letelepedési Kötvény? Az Asia Frontier Limited nevű cég egy hongkongi irodaházba, egy belvárosi utcán van bejegyezve és a cégadatok szerint igazgatója és egyetlen részvényese Habony “mibőlél” Árpád. A cégnyilvántartás elárulja, a miniszterelnöki tanácsadó és kormányközeli médiatulajdonos 2015. április 15-én szállt be az Asia Frontier Limitedbe és hozzá került a cég egyetlen törzsrészvénye is. Ez a cég egyébként valóságosan folytonos inkognitóban van, se reklámokkal, sem weboldallal nem rendelkezik valamint az éves beszámolóikból sem derül ki semmi. Nem véletlen titkolóznak, ugyanis az Asia Frontiers Limited kötődik ahhoz a kínai üzleti körhoz, amely hatalmasat szakított a kormány letelepedési kötvényprogramján. És, hogy hogyan? Habony cége a

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Takony Habony, meg a többi ócska léhűtő, Őfenesége bandája! =))
RonaGyuri
Takony Habony, meg a többi ócska léhűtő, Őfenesége bandája! =))
tudode
Akkor hogy is van ez?
.
----- Orbán Habonyról: Ilyen nevű embert a kormány nem foglalkoztat
mandiner.hu/cikk/20150421_orban_habonyrol_ilyen_nevu_embert_a_kormany_nem_foglalkoztat
.
Belenyúlkálhat az ORBITÁLIS NAGYOK DOLGÁBA egy olyan HALANDÓ, aki nem tartozik pártunk-, és kormányunk ÉRDEKKÖRE közé!!!???
.
Önként vállallt jótékonyságból, szerelemből teszi a KORMÁNY DOLGÁT, vagy mi, ki, mik???
bakegya
HUN-KONG???-USA-kitiltotta..átköltözött KÍNÁBA...kínjában alapított neki, egy SOROS nem csakkk tervet ORBÁN VICCTOR-KORONA ŐRE ÍGY LÉPEGETETT ELŐRE!!!
Hon-kong a keleti nyitás sikere-A MAGYAROK NEMZETÉNEK meg lófax az álomkötvényeket is buktuk!!!-a habrongyos életbeeee!!!
...és ROGÁN TÓNI TRÓGER HOL BANKOL???-most már azt is jó lenne tudni,hogy nehogy a ",,,SOROS NEVESSEN A VÉGÉN!"-kampányol az orbán viktor!
@RonaGyuri: ...NA MAJD a mészáros lölő TAROL 18-BAN...MERT ,FÖLD .VÍZ,LEVEGŐ MAGYAR KÉZBEN-jelentette ki ő-fensége!
bakegya
@kissé felnőttem: HABONY ÁRPI ORBÁN ELSŐ GAZDAGSÁGI MENEKÜLTJE HON-KONG-ba!Meg van az első migri-ki lesz a második???-A tóninak is utána kellene nézni,mielőtt elhelikopterezik a cili cicával az oldalán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.