Miután az utolsó takarítónő is felmondott a ferencvárosi intézményben. Egy dugulás után még az is felmerült, hogy be kéne zárni. A Klik szerint minden rendben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hazudni tudni kell igaz palkovics nevű SZARZSÁK ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Hazudni tudni kell igaz palkovics nevű SZARZSÁK ???
Hellcat
Nembaj azért basszunk még el pár milliárdot egy migráncsos népszavazásra...kit érdekel ha az előző is érvénytelen volt már.
quadrocopter
Egy udvarias hanagvételű levélkében szépen meg kell hívni a KLIK-et takarítani, mert a büdös ég egy -kettő világon semmi dolguk, megy a herevere és a muffvarakarás a hatalmas fizuért!
Kookas
már bocs de birkák ezek a tanárok és a szülők.
sokanvagyunk
"Természetesen kerestük az iskola igazgatóját is telefonon. Kollégája azt mondta, tárgyaláson van..." Rossz válasz! a helyes: takarít.
namihami
Az iskola csak megpróbál felnőni a fenntartója (Minisztérium) szintjére. Még van mit behozni, de a perspektíva, a jelek szerint, végtelen.
Jozefina
Elég hülyék, hogy kitakarítják!!! Tessenek fényképeket készíteni és közzé tenni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.