Nyílt levélben szólította fel Vona Gábor a miniszterelnököt, hogy hogy "állítsa le a Számvevőszéket".

Vona levelet írt Orbánnak, hogy állítsa le az ÁSZ-t
MTI Fotó: Illyés Tibor

Mint beszámoltunk róla, a Jobbik 600 millió forintos bírságot kapott az Állami Számvevőszék állítólagos tiltott pártfinanszírozás miatt.

A Jobbik közösségi gyűjtésbe kezdett, szerda délelőtti jelentésük szerint eddig 27 457 599 fornint érkezett hozzájuk a támogatói bankszámlán, amelyet 3277 személy adományozott – tudta meg az Index.

Vona Gábor, a párt elnöke nyílt levelet intézett Orbán Viktorhoz, amelyben arra szólítja fel a miniszterelnököt, hogy "kösse meg a kutyáit", vagyis álltsa le a Számvevőszéket, mert "ezzel a legerősebb ellenzéki pártot akarja eltakarítani, hogy a demokráiát leépítve elkezdődhessen a diktatúra"

(index)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
sikerült orbánnak a Vonából mártírt csinálni. És jóllehet, a Jobbik nem kedvencem nekem, de ebben a dologban tökre igazuk van. Ma ők, holnap a többi és előbb-utóbb Franco is irigyelné, amit ez a féreg orbán csinál.
Equus
Van vmi, amit nem értek: Czeglédy ügyében a baloldal miért kussol. Vagy ő lesz a legújabbkori Táncsics Mihly?
gulyasgyula
@Equus: ...Nem csak a baloldal a média, is csak éppen -éppen hogy foglakozik vele..Úny néz ki mint ha Czeglédi sáros lenne ..VONA ..?? A saját emberein is átgázol sőt a többi ellenzéki politikust ,pártot se nézi semmibe ..Még Krisztina is elítéli ..Úgy néz ki mintha Ő akarna Franco lenni ..
quadrocopter
@Equus: Szerinted mit tehetne a "baloldal"? Folyik egy eljárás, van terhelő állítás és van védői nyilatkozat, ennél több nincs.
Equus
@gulyasgyula: A nagy dicsőségű magyar Parlament Czeglédi ügyében átvette a bírói szerepet.
A második fordulathoz meg annyi: ha a birkáknak mindenképp Franco kell, akkor azt kapják. Csöbör-vödör.
Equus
@nyanya001: húúúúúúúúú vazze! Ezt a köcsögséget! Nincs arra senki egy baseball-ütővel, h a polgármestert tanítaná térdelni?
koszpeko
@nyanya001:"Azt a rohadt mocskos anyátokat !"
A like ennek szólt.

A polgár mester úr mikor fog térdelni?
Manhattan
Most tényleg arra kell betűket, műsoridőt pazarolni, hogy jaaaajjjjj, szegény-drága jobbik...?
Nem tűnt fel, hogy nem mostantól nincs demokrácia, szabad sajtó?
Nem, nem érzek velük együtt!
koszpeko
@Manhattan: Cirkusz,cirkusz,cirkusz.
Kenyér és cirkusz.
A cirkusz meg van.
Hol a kenyér?
gulyasgyula
@Equus: ...Látva a jelenlegi ellenzéki politikus tábort majd tavasszal kiderül hányan lesznek a birkák ..A parlament nem ítéletet mondott csak megelőlegezte az elmaradt bér ..Ha a Te béred lenne biztos örülnél neki . A Franco témában egyet értünk ..
karma1
@Szeparepa2: Azert arra nagyon vigyazzatok, akik elmentek a tuntetesre, hogy balhet MEGSE csinaljatok, MERT ERRE VAR A CSUTI TORPE!!!
Az egyik karjat odaadna, ha vegre valamilyen kis balhe lenne ma Magyarorszagon, mert abban a pillanatban be fogja vezetni a szuksegallapotot, es mar nem is kell azon gondolkodni, hogy ki fog gyozni jovore a valasztasokon, MERT NEM LESZNEK VALASZTASOK, ugyanis a szuksegallapot egyik legfontosabb eleme, hogy megtiltja a gyulekezest, szervezkedest, vagyis nem lesz modja egyetlen partnak sem forumokat tartani!!!
Ha pedig a valasztasok elmaradnak, AKKOR AUTOMATIKUSAN ORBAN MARAD HATALMON a kovetkezo 4 evig !!!

NE AKARJATOK EZT!!! Tele lesz fradi ultrakkal mint provokatorokkal a terep!
Vigyazzatok nagyon MAGATOKRA!!!
volvós
@nyanya001: 19:25 @koszpeko: 20:29
Nos ennek a polgármesternek nevezett szarkupacnak ugy kellene
igazából letérdelni, mint a Ceaucescu házaspárnak a kamra előtt
1989-ben...a többit már ismerjük a videókból...Igaza van nyanya001-nek,
tényleg azt a rohadt moskos anyjukat !!!
human
Érdekes sakkjátszma vette kezdetét. Két eset állhat elő.

1/ Orbán sarokba szorítása
Először is legutóbb Vona felszólította Orbánt, hogy állítsa le a jobbik törvényellenes ellehetetlenítését és vonja vissza a kirótt büntetést. Van aki szerint Orbán amúgy is visszavonta vagy nagy mértékben csökkentette volna a büntetést, mert szüksége van a jobbikra az ellenzék megosztásához. Viszont Vona követelése után ez gyengeségként róható fel majd Orbánnak. Márpedig Orbán az erős vezetői kép építésén dolgozik 8 éve.

2/ A jobbik Soros ügynök
A jobbik az európai bírósághoz fordul jogorvoslatért és mivel egyértelmű a hatalommal való visszaélés az EU megbünteti a magyar kormányt. A kormány kommunikáció pedig a következő lesz. Mivel az EU Soros bábja ezért a jobbik is Soros bábja és a jobbik már vállaltan együtt támadja az EU-val a Magyarországot (persze) és a kedves vezetőt.
nezelodo
Na folytatódik a Huza-Vona! Mit csinált volna vele Orbán, ha a jobbik is eladta volna (ha kapott volna), az ajándék székházat, mint ők, és odaajándékozta volna az apjának az árát?
Ja kérem ilyent nem lehet tenni, és a Simlicska is csak a fideszt tömhette ki az elcsaklizott pénzből, cserébe lazán nyert a Közgép még azokon a pályázatokon is talán, ahol el sem indult!
Ingyenes védelmet kapott a KÖZGÉP a rendőrségtől, amikor olyan felforgatók tiltakoztak a törvénytelenségek ellen, mint amilyen a fidesz volt amíg ellenzékben volt. Bár az igazsághoz hozzátartozik a Simlicska cég ellen tiltakozók nem gyújtották fel a várost.
Csizmás Kond
@human: Az érdekesség benne az, hogy ezt a törvényt még a friss demokráciában szavazták meg és azóta sem változott. A másik meg az, hogy ezt nagyon jól tudta Simicska...
...mert mi van, ha Simicska épp akarattal csinálta ?...hacsak nem akarja azt állítani a zellenzék, hogy nem tudta mit csinál...mert az is elképzelhető a viselkedését illetően...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.