Kárpáti Kamil évtizedeken át szervezett maga köré kamaszokat és fiatal felnőtteket, akik közül többek verseit a Stádium Kiadó ki is adta, illetve többen magkapták a Kárpáti által alapított Gérecz Attila-díjat. Oravecz Péter fiatalon tagja volt ennek a körnek, amelyben szerinte a házaspár terrorral és manipulációval láncolta magához a fiatalokat, és bár szexuális zaklatás őt nem érte, de úgy most érezte, ha hallgatna, bűnrészes lenne. Az 1956-ban fegyveres harcban meghalt költőről elnevezett Gérecz Attila-díját pedig visszaadja - mondta a Zoomnak. Gyorsan csatlakozott hozzá Follinus Anna, majd Király Levente, Nagy Cili és Győrffy Ákos költők is úgy döntöttek, hogy mivel annak odaítélésében Kárpáti Kamil is részt vett, ezért megválnak a díjtól. Grecsó Krisztián pedig jótékonysági árverésen szabadul meg tőle. Ma megjelent 12 másik Gérecz-díjas nyilatkozata, amiben együttérzésükről biztosítják Follinus Annát, akinek bátor kiállását példaértékűnek tartják, és remélik, hogy az „nagy...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Csak 18 éven felülieknek! Ajánlom a hitetlenkedőknek vagy értetlenkedőknek ezt az írást. ha ebből sem értik meg min ment keresztül a lány akit két jóval idősebb ember használt ki szexuálisan és tartott pszichés terror alatt akkor semmiből.
www.life.hu/news/20171126-zaklatasi-botrany-az-irodalmi-eletben-follinus-anna-koltono-kitalal.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.