Nagy port vert fel ellenzéki körökben az a hír, miszerint finom formában, a kormányzati propaganda sajtón keresztül a Fidesz megüzente a Jobbiknak, hogy kormányoznának velük koalícióban. Na persze, a Fidesztől nem érkeznek ám könnyen az ajánlatok, jól előkészítik őket. Úgy, ahogy a Keresztapa filmből tanulta Orbán, hogyan kell visszautasíthatatlan ajánlatot tenni. Nos, először ráküldték az Állami Számvevőszéket a Jobbikra, ami megállapította, hogy a párt 331 millió 660 ezer forint a törvény szerint tiltott, nem pénzbeli hozzájárulás kapott. A megállapított támogatást felhívásától számított 15 napon belül köteles befizetni a központi költségvetésnek, emellett a párt központi költségvetési támogatását is megkurtítja az állam, ugyanezzel az összeggel. Így a 662 milliós büntetés olyannyira ellehetetlenítené a pártot, hogy az lehet, nem is tudna indulni a 2018-as választáson. Most jön az igazi csavar! Miután ez megtörtént, finom jön a célzás, hogy ha a Fidesznek nincs meg az...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
Milyen érdekes,hogy 3 napja együtt szavaztak a nem létező Soros tervről.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Debil! Mit alkartál kinyögni megint? "Kemény" vagy, mint tavalyi tevefos a mélyhűtőből.
quadrocopter
@durbincs: Derbil! Olyan hülye vagy, hogy felfelé esel a lépcsőn.
peterkelemen
Pesti Bulvár szennylap. Butaságokat firkálgatnak egyelőre még büntetlenül.
karma1
@Nessy: Kivulallokent latom a helyzetet, es en is leirtam mar parszor, hogy a jobbik annyira be akar kerulni a vezetesbe, hogyha kap egy ilyen ajanlatot, akkor szerintem is siman ossze fognak borulni, - en ezert elleneznek minden elozetes ossefogast veluk.
Jol latja ezt Gyurcsany, mert o semmilyen korulmenyek kozott nem ohajt szovetsegre lepni veluk, meg akkor sem, hogyha nagyon neppart lettek mar... Ez is benne van a pakliban. Vona most elegge 2 tuz kozott van: orban mindenaron le akarja gyilkolni ot, gyengiti a poziciojat, lepke konnyunek akarja ot politikailag bemutatni, mikozben Vonat a sajat radikalis szavazoretege is tamadja, hogy nem elegge szelsojobb.
Azt is el tudom kepzelni, hogy penteken Vona valoban csak bekes szandekkal erot akar demonstralni orban elott, viszont a futyisz provokatorok + a sajat megfekezhetetlen szelsojobb tagsaga balhet fog kiprovokalni, de abba mindenki beledoglik, mert jon a szuksegallapot.

EZ LENNE A FORRO OSZ - csak egy kicsit varatott magara.
gulyasgyula
@Szeparepa2: ...Pénteken kiderül a jobbik tüntetésen hányan akarják a vízágyút a nyakukba , meg a könnyező szemüket törölgetni ..Ja most olvasom Karácsonyra az összes Wellness szálló teltházas ..Ki akar monoklival bevert orral fürdeni menni ..Semilyen pártnak tagja nem vagyok , lehet hogy szavazni el se megyek de jobban szeretem a békét mint káoszt ..Mert ennyi hatalom éhes politikussal , pár %-os pártal még kormányt se tudna alakítani az ellenzék ..Ennek csak mi adófizető polgárok isszuk meg a levét ..27-évig a politikusok csak ellenzékbe tudták hogy mit kellene tenni .Ha hatalomra kerültek elfejtették ..Jó lét helyett JÖTTEK AZ ÚJ ADÓK ..Most miért lenne más ??Mert erőszakosabban hazudnak ? Miért juttassam hatalomba az új kirablómat ?? Még csak nem is igérik hogy a dolgozó népnek jobb lesz ..Minden csak a kormány megdöntése a hatalom átvételről szól ..Ezért én nem fogok nekik harcolni ..Milyen jó az Ukránoknak az új kormány ??..Több mint 10 ezren meghaltak a háborúban megnyomorodtak száma mégtöbb , városokat ,falukat szétlőtték ..Most az új kormány nyomorgatja őket EZÉRT ÉRDEMES VOLT HARCOLNI , MEGHALNI , MEGNYOMORODNI EGY ÉLETRE ..N Á L L U N I S E Z L H E T A Z E R R ŐSZAK VÉGE ..Kell ez nekünk .??.Akkor hajrá fiuk, lányok ..
quadrocopter
@durbincs: Debil! A csirkeszarban magasabb IQ van, mint belőled öt darabban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.