Csepregen felújították az Alkotmány utcát, ahol a burkolat megújítása mellett a vízelvezetőt is rendbe tették. Az Alkotmány utcát két másik utcával együtt, 133 millió forintból, kormányzati pénzből hozták helyre. Tegnap pedig át is adták azt, avatóbeszéddel, és persze a kimaradhatatlan szalagvágással. Tegnap azonban a polgármester Vlasich Krisztián beszédén kívül egy egészen abszurd performansznak lehettek tanúi … (Nyanya001-től)

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ez a fityfaszos polgármester?? meg bassza meg a kurva anyját! gyerekeket letérdeltetni és így szerepeltetni !!! meg egyáltalán!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
Egy szónak is száz a vége, takarodjanak az óvodából a politikusok! Nyilván itt a térdepeltetés a nagy tett és annak hatalmas uráról és annak hátországáról szól. Igen vannak népi hagyományok vagy a tisztelet, vallási megalázkodás kifejezése, amit "saját" és "felfogott" okokból tesznek az erre alkalmas "intim" környezetben felnőtt emberek.., hogy megéljék nézeteiket, örömüket. Tehát ez nem egy óvodás. A retkes qrva anyját térdepeltesse százas szögekre, ne mások 3-5 éves gyerekeit!
division
@Equus: Én sem vagyok vallásos mint írtam is, idegenkedtem is a hittan óráktól, de semmi olyan nem történik ami a gyerekek kárára válna. Senkit nem akarnak megtéríteni, bár ha nem lenne kötelező nem járatnám egyiküket sem. Erkölcstanra meg nem fogom őket, azt otthon kell megtanulniuk.
szep napot
hu.wikipedia.org/wiki/Luca-napi_szok%C3%A1sok
Lucázás
(kotyolás, palázolás)
Luca napjának hajnalán a gyerekek (esetenként kísértetnek öltözve) körbejárták a házakat, és lopott fán vagy szalmán térdepelve mondókákkal bő termést és jószágszaporulatot ígértek kisebb ajándékokért cserébe, és átkokat, ha nem kapnak ajándékot.
Ha a retekklub, propeller etc. nezese mellett konyvet is forgatnatok akkor vilagos lenne, hogy ez egy nepszokas. Pufi Orbancnak nem lesz nehez dolga ilyen sotet ellenzek mellett.
Equus
@szep napot: a középkorban meg boszorkányokat égettek. Az is népszokás volt és jó szórakozás is. Ajjaj, h ezek a szokások vhogy kezdenek kimenni a divatból...
Kookas
@koszpeko: koronázás majd a trónra ültetés mint a dózsát!
kokopelli
@Kookas: és a jégre az izzó trónnal! Egy fél óra elég? ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.