Már csak Gyurcsány hiányzik, hogy az „új” baloldal történetéből tényleg csak szürreális bohózat maradjon. Száztizennégy nap van hátra „Orbán leváltásáig”, legalábbis ezt állítja honlapján elhelyezett visszaszámlálóján az MSZP. Lendüljünk túl azon az apróságon, hogy az államfő hivatalosan még nem tűzte ki a választás napját, és fogadjuk el, hogy a legvalószínűbb nap e jeles alkalomra valóban 2018. április 8. lesz. Nyitva hagynak egy ennél fontosabb kérdést is a jó öreg szocik, mégpedig azt, hogy ki fogja leváltani Orbán Viktort és kormányát. Erre vonatkozóan nevezett felületén nem ad egyértelmű választ a párt, ám az oldal színösszeállításából és a szövegkörnyezetből arra a következtetésre juthatunk, hogy ezt a nemes feladatot ők tervezik elvégezni. Végül is néhány hónapon át volt már miniszterelnök-jelöltjük, miért is ne mernének nagyot álmodni?

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez elgondolkodtatott

Persze nem az mno.hu nekrológoskodó mai vezércikke, csak egy mondata

A „Selejtező” címmel írott cikk sem borúlátása, sem kajánsága nem ok-nélküli, bár szándékát akkor sem értem, de ez legyen az én gondom.
Azonban van egy fél-mondta, ami elgondolkodtatott: „a baloldal azon része, amelyet a kormányzás tüze még nem égetett meg”. Ez mit akar mondani. A felsorolás-szerűen mögé írt „akik nem felelősek (vagy nem annyira) azért, hogy huszonhét évvel a rendszerváltozás után ott tartunk, ahol” magyarázatnak sehogy sem klappol. Nem csak bugyutasága okán. Már csak azért is, mert annyira legalább mindenki felelős! =))
lusta
@RonaGyuri: Nem, nem ott tartunk. A kékcédulás választásoknál tartunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.