Az alábbi levelet kaptuk olvasónktól, változtatás nélkül közöljük: Sok apró részlet a Czeglédy-ügyhöz Cégvezetőként kapcsolatban álltam a Human Operator Kft-vel. Hónapok óta olvasom a hazugságokat a cégről. A nevemet nem merem vállalni, mert nem szeretnék újabb NAV vizsgálatot a nyakamba az eddigiek mellé, de mindenki döntse el maga, vagyok-e legalább annyira hiteles, mint egy FIDESZ-szóvivő, vagy volt miniszter, aki magabiztosan nyilatkozik óriási zagyvaságokat. Hadd kezdjem azzal, hogy ha a Human Operator bűnösségét kimondják, akkor azzal százas nagyságrendben mondják ki hazai cégekről is a bűnösségüket és nagyon sok működő cég járhat ugyanígy. Itt azonban konkrétan a Human Operator beszántásáról van szó, amit remekül teljesítettek, mindjárt mondok részleteket is arról, hogyan. De az elején egy gyors kitérő. Novemberben "„robbant a bomba”", hogy egy internetes rendelésekre szakosodott cégcsoportot 4,5 milliárd forintos költségvetési csalással gyanúsítanak. Az ügynek 50...

Forrás: nyugat.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
@lusta: Kösz, nagyon jól összeszedett írás Czeglédyről és úgy általában erről a fertőről ami kishazánkban a fidesz uralma alatt történik. Sok embernek kellene ezt olvasni úgy, h fel is fogja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@lusta: Kösz, nagyon jól összeszedett írás Czeglédyről és úgy általában erről a fertőről ami kishazánkban a fidesz uralma alatt történik. Sok embernek kellene ezt olvasni úgy, h fel is fogja.
lusta
@lampa laz: Hála a sorosbérenc föld-trafik tolvak ártunk és qurmányunk oktatáspolitikájának, ami a PISA tesztek eredményén is látszik, a nemzethy matyar választó mindezt nem fogja megérteni. A papgájkommandó hatékonyságát mit sem bizonyítja, hogy az egybites 300 forintos budiforradalmár tudatában csak annyi marad meg például, hogy egy szegény nyugdíjast nem fizettek ki. Teljes 6 ezer forintot és a diákokat sem fizették ki. Őket már nem érdekli a miért. Nem fizette ki, oszt jó napot. Az, hogy direkt emiatt zárolták a cég számláját, már em érdekli őket.
lampa laz
@lusta: Nem véletlenül amortizálták le az oktatást, nincs szükségük értelmes emberekre, mert a végén még észreveszik, h milyen fertő veszi őket körül. Aki pedig önszorgalmának köszönhetően tágítja maga körül a világot, az elhúz innen nyugatra.
quadrocopter
Várható volt, hogy kibukik a hordasunyítás!
Nessy
Lusta köszönet a cikkért. Remekül összeszedett, tényeket soroló levél.
Igazatok van, a szervilis, szűk látókörű, illiberális híveket ez nem is érdekli, nem is értik!
mackoka46
Na most ebben a feslett erkölcsű szégyentelen botrány országban ez bárkivel megtörténhet. Az külön elszomorít, hogy bárki is van hatalmon úgy elszaladt a ló a rendvédelemnél, hogy gyakorlatilag semmire sincs jogunk, bármit megtehetnek velünk büntetlenül,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.